«Δεν ξέρω αν είμαι έτοιμη για κάτι άλλο» - Η αναφορά της Παρασκευοπούλου για την προσωπική της ζωή μετά το διαζύγιο

«Ό,τι είναι να φέρει η ζωή θα στο φέρει»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
«Δεν ξέρω αν είμαι έτοιμη για κάτι άλλο» - Η αναφορά της Παρασκευοπούλου για την προσωπική της ζωή μετά το διαζύγιο

Το πρωί της Τρίτης (13/9) μέσα από την εκπομπή «Happy Day» στον ALPHA προβλήθηκε η συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα η Αντριάνα Παρασκευοπούλου. Μεταξύ άλλων, η γνωστή παρουσιάστρια αναφέρθηκε για την αλλαγή στην ΕΡΤ ενώ δεν δίστασε να μιλήσει και για την προσωπική της ζωή μετά την απόφαση διαζυγίου.

Οι δηλώσεις της Αντριάνας Παρασκευοπούλου

«Έχω διπλό ρόλο, είμαι επικεφαλής της υποδιεύθυνσης ενημερωτικών εκπομπών. Είμαι ειδησάκιας, οι ειδήσεις είναι η καλύτερή μου. Και συνέχισε μιλώντας για το διαζύγιό της από τον μπασκετμπολίστα, Νίκο Μπουντούρη.«Πέρασαν 4 χρόνια από τότε που πήρα διαζύγιο, δεν ξέρω αν είμαι έτοιμη για κάτι άλλο. Ό,τι είναι να φέρει η ζωή θα στο φέρει, έχει μεγαλύτερη φαντασία από μας.

Δεν με φλερτάρουν ποτέ οι άντρες, δεν με προσεγγίζουν καν. Μπορεί να με βλέπουν στις ειδήσεις και να λένε “τώρα θα μας πει τις ειδήσεις σε τίτλους”. Δεν προλαβαίνω να προσέχω την εξωτερική μου εμφάνιση. Δεν βάφομαι ποτέ στην προσωπική μου ζωή».

Η σπάνια εξομολόγηση για τα παιδιά της - «Δεν μπορώ να διαχειριστώ ότι...»

Στην εκπομπή Στούντιο 4 βρέθηκε η Αντριάνα Παρασκευοπούλου το απόγευμα της Τρίτης 15/2. Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της ΕΡΤ αναφέρθηκε στα δίδυμα παιδιά της, τα οποία δεν έχει εμπεδώσει ακόμη ότι μεγαλώνουν.

«Δεν θέλω ποτέ να πανικοβάλλω τα παιδιά μου. Ακόμη και στις πιο δύσκολες καταστάσεις, θέλω να είμαι ένας φάρος ψυχραιμίας και το προσπαθώ πολύ. Νομίζω σε έναν μεγάλο βαθμό, το καταφέρνω. Δεν έχω κλάψει μπροστά στα παιδιά μου για να μην τα ταράξω. Θα κλειστώ στο δωμάτιο μου, θα βγω μια βόλτα, δεν θέλω να τους επηρεάζω.

Δεν μπορώ να διαχειριστώ ότι τα παιδιά μου έγιναν 18 και θα φύγουν. Είναι βαρύ για μια μητέρα. Για μένα τα παιδιά μου είναι το παρεάκι μου, οι άνθρωποι που με κάνουν να γελάω και με εμπνέουν. Οι άνθρωποι που με εκπλήσσουν ευχάριστα και που μου μαθαίνουν πράγματα στη ζωή» ανέφερε η Αντριάνα Παρασκευοπούλου, η οποία είχε μιλήσει και για ένα τροχαίο που είχε στο παρελθόν.