Ράκος ψυχολογικά η Δήμητρα Κατσαφάδου μετά την δεύτερη διάρρηξη - «Έχουν ενταθεί οι κρίσεις πανικού»

«Είναι στοχευμένο πλέον…»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Το απόγευμα της Τρίτης (13/9) η Δήμητρα Κατσαφάδου μίλησε ζωντανά στην εκπομπή «Live News» όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του MEGA καθώς έντεκα ημέρα μετά την πρώτη διάρρηξη στο μαγαζί της στο Περιστέρι, μπήκε ξανά στο στόχαστρο των αδίστακτων δραστών.

Οι δηλώσεις της Δήμητρας Κατσαφάδου

«Η ιστορία επαναλαμβάνεται, δυστυχώς το βλέπουμε και για δεύτερη φορά. Την ίδια ώρα περίπου χτυπήσανε πάλι δύο άγνωστοι άντρες τα ξημερώματα. Διέρρηξαν το κατάστημα, έσπασαν το τζάμι με διαφορετικό τρόπο, όχι με κοτρόνα αυτήν τη φορά αλλά με ένα ειδικό, σαν μαχαίρι φαινόταν από τις κάμερες.

Κάθε τους κίνηση μελετημένη. Ο ένας κρατάει καλά τη σακούλα και ο άλλος βγάζει κάθε ράφι του ψυγείου και αδειάζει το περιεχόμενο μέσα όσο πιο γρήγορα μπορεί. Σε ένα σημείο σηκώνει μάλιστα τη σακούλα για να ελέγξει το βάρος της και μετακινεί λίγο το ψυγείο για να κάνει καλύτερα τη δουλειά του.

Μπήκανε πάλι ταχύτατα μέσα και διέρρηξαν το ψυγείο που είχε πάλι τις πιο ακριβές κρέμες. Τα έβαλαν αυτήν τη φορά με το ράφι, έσπασαν τα ράφια και τα έβαλαν κατευθείαν μέσα για να μη χάνουν χρόνο. Σοκαρίστηκα. Ξύπνησα πάλι πάρα πολύ πρωί, ανησύχησα. Πάλι τα κορίτσια μου πατάγανε γυαλιά καρφιά πάνω στην τζαμαρία.

Σκεφτόμαστε σίγουρα να αλλάξουμε την προστασία του χώρου, δηλαδή να βάλουμε ρολά κλπ. Επειδή είμαι πολύ κοντά στον κόσμο και μοιράζομαι τις φοβίες μου, έχουν ενταθεί οι κρίσεις πανικού. Είναι στοχευμένο πλέον…».

Καρέ καρέ το βίντεο με την ληστεία στο κατάστημά της Κατσαφάδου

Τίποτα δεν της χαρίστηκε και είναι ένα από τα ελάχιστα άτομα που πέτυχαν και με το παραπάνω ξεκινώντας μόνη της από το 0. Ο λόγος για την αξιαγάπητη Δήμητρα Κατσαφάδου, η οποία έπεσε θύμα ληστείας, όταν άγνωστοι έσπασαν την βιτρίνα και εισέβαλλαν στο κατάστημά της στο Περιστέρι.

Η ίδια ανακάλυψε τη ζημιά το πρωί της Τετάρτης 30/8 και είδε πως της έκλεψαν περίπου 500 κρέμες από το ψυγείο, και μιλάει στο στο Live News σε κατάσταση σοκ για όσα αντίκρiσε.

«Μπήκανε μέσα στοχευμένα, άνοιξαν και τα δύο τα ψυγεία και βεβηλώσανε τον χώρο. Με πολύ μεγάλη πέτρα σπάσανε την τζαμαρία και επιτόπου πάνω στα γυαλιά πατάγανε όπως φαίνεται και από την οθόνη και γρήγορα με μαύρη τσάντα σαν των σκουπιδιών βάζανε μέσα τις καλύτερες κρέμες. Αυτό μου έκανε εντύπωση, πώς πήγανε στοχευμένα στο πιο ακριβό υλικό»

«Κάνανε πλιάτσικο, δηλαδή μπήκανε τέσσερις και κάτι και μέσα σε πέντε λεπτά είχανε μαζέψει όλο το ψυγείο που οι κρέμες μου φυλάσσονται εκεί και μέχρι στιγμής η απογραφή δείχνει ότι είναι πάνω από 500 τεμάχια που πήρανε. Επειδή οι κρέμες μου αποτελούνται από καλά υλικά, η ζημιά είναι αρκετά μεγάλη οικονομικά.

Ήταν τόσο γρήγορες οι κινήσεις από το σπάσιμο της τζαμαρίας μέχρι να βουτήξουν θα έλεγα όλες τις κρέμες που ήτανε ταχυδακτυλουργικά. Τώρα να τις μεταπουλήσουν; Δεν γνωρίζω. Να είναι κάτι από ανταγωνιστική εταιρεία; Θέλω να ελπίζω ότι δεν είναι τόσο κακές οι προθέσεις του κόσμου».