«Δεν μπαίνει στο αρχείο η δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ» - Καταιγιστικές εξελίξεις με την υπόθεση

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η άγρια δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ συγκλόνισε τους πάντες καθώς υπάρχουν πολλά ερωτηματικά τα οποία παραμένουν αναπάντητα για το κίνητρο των αδίστακτων δραστών που σκότωσαν ακαριαία τον γνωστό δημοσιογράφο.

Οι τελευταίες πληροφορίες για την συνάντηση της Αλεξανδροπούλου με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη

Συγκεκριμένα, η γυναίκα του Στάθα Αλεξανδροπούλου συναντήθηκε σήμερα (13/9) με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκο με αφορμή μια ανάρτηση που είχε κάνει πριν από λίγο καιρό καθώς είχε διαμαρτυρηθεί αφού δεν είχε καμία ενημέρωση το τελευταίο διάστημα για την υπόθεση.

Σύμφωνα λοιπόν με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη ενημέρωσε τη χήρα του δολοφονημένου δημοσιογράφου για όλα τα δεδομένα που υπάρχουν μέχρι στιγμής στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής. Μάλιστα τόνισε πως «Δεν μπαίνει στο αρχείο η υπόθεση της δολοφονίας του».

«Είναι πίσω από την δολοφονία του Καραϊβάζ...»

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος υπήρξε ένας εκ των καλεσμένων στον καναπέ της Ζήνας Κουτσελίνη την Τρίτη 3/5 στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα. Ο διακεκριμένος αστυνομικός που έχει βοηθήσει με την παρουσία του στην εξιχνίαση πολλών εγκλημάτων στη χώρα, έκανε ένα πολύ στοχευμένο σχόλιο αναφορικά με τον θάνατο του Γιώργου Καραϊβάζ.

Ο εν αποστρατεία αστυνομικός, με αφορμή την 3η Μαϊου ως παγκόσμια ημέρα της ελευθεροτυπίας έκανε μια όλο νόημα αναφορά στη μνήμη του αστυνομικού ρεπόρτερ, ο οποίος δεν είναι πια στη ζωή με τους δολοφόνους του να είναι ακόμα ελεύθεροι.

Πιο αναλυτικά, χαρακτήρισε το θάνατο του ως oργανωμένο έγκλημα, εκφράζοντας έτσι την κοινή γνώμη καθώς και μέρος πολλών οργισμένων και συναισθηματικά φορτισμένων αναρτήσεων, που κάνει στα social media η γυναίκα του εκλιπόντα.

«Τo oργανωμένο έγκλημα είναι πίσω από την δολοφονία του Καραϊβάζ», είπε ο Θανάσης Κατερινόπουλος.