Οι δημόσιες ευχές της Αντωνά για την ονομαστική εορτή του Σοϊλέδη - "Λιώνει" στο πλευρό του

Η ανάρτηση στο instagram

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η σημερινή ημέρα (13/9) είναι άκρως ιδιαίτερη για τον Άρη Σοϊλέδη καθώς έχει την ονομαστική του εορτή. Φυσικά, οι ευχές που δέχτηκε τόσο από τα κοντινά του πρόσωπα όσο και από θαυμαστές είναι δεκάδες. Ανάμεσά τους ήταν και η Μαρία Αντωνά η οποία δεν δίστασε να του ευχηθεί δημοσίως.

Μεταξύ άλλων, η ίδια είναι ιδιαίτερα ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media καθώς απολαμβάνει να μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητά της.

Έτσι λοιπόν, το πρωί της Τρίτης (13/9) δημοσίευσε ένα κολλάζ φωτογραφιών με τον ποδοσφαιριστή και έγραψε: «Χρόνια πολλά λουλούδι μου να είσαι πάντα γερός και ευτυχισμένος». Επιπλέον, να τονίσουμε πως σιγά σιγά ετοιμάζεται να πραγματοποιηθεί και ο γάμος του ζευγαριού μιας και οι ετοιμασίες συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς.

Η τρυφερή ανάρτηση της Μαρίας Αντωνά για τα μάτια του Άρη Σοϊλέδη

Οι δημόσιες ευχές της Αντωνά στον Σοϊλέδη

Aποκάλυψαν ποιος από τους δυο έκανε το πρώτο βήμα για να γίνουν ζευγάρι

Η Μαρία Αντωνά και ο Άρης Σοιλέδης είναι ένα από τα ζευγάρια που γνωρίσαμε ευρέως όταν ο δεύτερος ήταν παίκτης του Survivor 5. Ωστόσο η σχέση τους μετράει χρόνια και όπως φαίνεται μετά από αυτή τη δύσκολη περίοδο της απόστασης είναι στα καλύτερά της και ετοιμάζονται για το βήμα παραπάνω. Πρόσφατα σε q&a τους που έκαναν στο instagram ομολόγησαν ποιος από τους δύο έκανε το πρώτο βήμα στη σχέση τους.

Το παιχνίδι επιβίωσης ήταν ένα καλό τεστ για τον έρωτά τους, που τους έβγαλε πιο δυνατούς. Και αφού η Αντωνά άντεξε και δεν μάσησε με τις φήμες που κυκλοφορούσε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ περί φλερτ μεταξύ Σοιλέδη και Σοφιάννας όλα βαίνουν καλώς. Ο Εμμανούηλ πάντως πρόσφατα ''άδειασε ξανά'' τη δημοσιογράφο για τα ξεσπάσματά της.

Μια από τις ερωτήσεις αυτές είχε να κάνει με το ποιος από τους δυο ερωτεύτηκε πρώτος τον άλλο, Ο Άρης Σοϊλέδης λοιπόν, απάντησε πως ήταν εκείνος που ερωτεύτηκε πρώτος τη Μαρία Αντωνά και μάλιστα την κυνήγησε αρκετά μέχρι να καταφέρει να είναι μαζί της.