Εκείνος είναι 39 ετών ενώ η σύζυγος του... - Η διαφορά ηλικίας Γιώργου Καράβα και Ραφαέλας Ψαρρού

«Όταν έκανα τον Φίλιππο ήμουν 20 χρονών»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Εκείνος είναι 39 ετών ενώ η σύζυγος του... - Η διαφορά ηλικίας Γιώργου Καράβα και Ραφαέλας Ψαρρού

Η Ραφαέλα Ψαρρού μίλησε για την ζωή της δίπλα στον Γιώργο Καράβα, την σχέση τους που μετρά πάνω από δέκα χρόνια, αλλά και τα δυο τους παιδιά, στην κάμερα της εκπομπής BreakFastStar.

«Για να ζηλέψεις κάποιον θα πρέπει να σου δώσει το δικαίωμα. Θα ζήλευα αν έβλεπα τον άντρα μου να κοιτάει αυτός μια γυναίκα, όχι να τον κοιτάνε οι γυναίκες», ανέφερε αρχικά.

«Είμαστε δέκα χρόνια μαζί, πάντα βρίσκουμε χρόνο, είτε για ένα ταξιδάκι μικρό, είτε οι δυο μας με τους φίλους μας, έχουμε δύο παιδιά, αλλά έχουμε και το μεταξύ μας που πρέπει να φροντίσουμε», είπε για την σχέση τους.

Μιλώντας για την μητρότητα και τον ερχομό του γιου της, Φίλιππου είπε: «Όταν έκανα τον Φίλιππο ήμουν 20 χρονών, από επιλογή ήθελα να το κάνω. Όταν έκανα το παιδί ζορίστηκα πολύ, έχασα τελείως τα κέντρα μου, δεν ήξερα τι με περιμένει. Ο Γιώργος δεν μπόρεσε εκείνη την στιγμή να το δει εξαρχής γιατί άλλαξε και εκείνου η ζωή. Ήταν ένα σημείο που ήθελε βοήθεια».

H διαφορά ηλικίας Γιώργου Καράβα και Ραφαέλας Ψαρρού

Ο Γιώργος Καράβας γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα στις 20 Οκτωβρίου 1982, είναι 39 ετών, και έχει ύψος 1.87, ενώ η Ραφαέλα Ψαρρού έχει γενέθλια τον Φλεβάρη και είναι 29 ετών (δείτε την με μπικίνι).

Γιώργος Καράβας και Ραφαέλα Ψαρρού χαμογελαστοί στη βόλτα τους στο κέντρο της Αθήνας

Το καυτό φιλί και η τρυφερή αφιέρωση

Είναι από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια της showbiz, και σίγουρα από αυτά που θα γεράσουν και μαζί, καθώς ο έρωτάς τους με την πάροδο του χρόνου, όπως σε άλλους φεύγει, σε εκείνους φουντώνει. Ο λόγος για τον Γιώργο Καράβα, ο οποίος ετοιμάζεται για τη νέα τηλεοπτική σεζόν και τον νέο ρόλο στο GNTM που θα βρεθεί στην κριτική επιτροπή, και την λαμπερή σύζυγό του Ραφαέλα Ψαρρού.

Το ζευγάρι πέρασε τις διακοπές του στο Αιγαίου, ενώ μάλιστα είχαν και επέτειο πριν λίγο καιρό, και συνεχίζει να απολαμβάνει στιγμές ξεγνοιασιάς και χαλάρωσης μαζί με εκείνη και τα παιδιά τους, και να μοιράζεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γλυκά στιγμιότυπά τους.

Το απόγευμα της Παρασκευής 19/8 ανέβασε λοιπόν μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στην οποία τον βλέπουμε να δίνει ένα παθιασμένο φιλί στην αγαπημένη του γράφοντας: «Σε αγαπώ κορίτσι μου».

Το καυτό φιλί και η τρυφερή αφιέρωση του Καράβα στην σύζυγό του