«Μου έλεγαν “είσαι χάλια, γιατί βγάζεις την κοιλιά σου έξω;”» - Η αναφορά της Σιαμπάνη για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται

Όλα όσα αναέφερε η ίδια

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
«Μου έλεγαν  “είσαι χάλια, γιατί βγάζεις την κοιλιά σου έξω;”» - Η αναφορά της Σιαμπάνη για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται

Το πρωί της Τετάρτης (14/9) μέσα από την εκπομπή «Happy Day» στον ALPHA προβλήθηκε η συνέντευξη που παραχώρησε η Ιωάννα Σιαμπάνη. Μεταξύ άλλων, η πρώην παίκτρια του "My style rocks" αναφέρθηκε για την εγκυμοσύνη της αλλά και για τα αρνητικά σχόλια που ακούει τον τελευταίο καιρό.

Οι δηλώσεις της Ιωάννας Σιαμπάνη

«Νιώθουμε ευτυχία και αγωνία.Έχουμε και τους φόβους μας, πρώτη φορά γονείς! Δεν ήθελα υφάσματα πάνω στην κοιλιά μου γιατί μου δημιουργούσαν φαγούρα. Μου έλεγαν “κουραστήκαμε να βλέπουμε την κοιλιά σου, μη μας τη δείχνεις, δεν είσαι η πρώτη που έμεινε έγκυος” μέχρι ότι “είσαι χάλια, γιατί βγάζεις την κοιλιά σου έξω;”.

Στο δρόμο μου έλεγαν “βάλε μέσα την κοιλιά σου, γιατί κυκλοφορείς έτσι;”. Κάποιες φορές ένιωσα άβολα!», «Με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχουμε πια και οικογενειακή σχέση. Το όνομα του γιου μου θα είναι του πεθερού μου που έχει φύγει από τη ζωή. Θα λέγεται Φώτης».

Όσα αποκάλυψε η Ιωάννα Σιαμπάνη για την εγκυμοσύνη της

Η αξιαγάπητη και γλυκύτατη Ιωάννα Σιαμπάνη, βιώνει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της καθώς σε λίγο καιρό θα γίνει για πρώτη φορά μανούλα, και η χαρά της δεν περιγράφεται! Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράζεται πολλά πράγματα από την καθημερινότητά της μαζί με τους διαδικτυακούς της φίλους, και ένα από αυτά ήταν οι δυσκολίες που αντιμετώπισε τον πρώτο καιρό με την εγκυμοσύνη της.

Το απόγευμα της Παρασκευής 15/7 η Ιώαννα Σιαμπάνη, αναφέρθηκε και στην περίοδο που κόλλησε κορωνοϊό ενώ ήταν έγκυος, και μίλησε για όσα αντιμετώπισε.

Σίγουρα δεν είναι δύσκολη, ωστόσο αντιμετώπισα κάποιες δυσκολίες, ειδικά το πρώτο τρίμηνο. Γενικά δεν θα χαρακτήριζα καμία εγκυμοσύνη εύκολη. Είναι σίγουρα από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους ο ερχομός ενός μωρού, είναι όμως και πολύ ψυχοφθόρο. Έχει να αντιμετωπίσεις τα άγχη των πρώτων εξετάσεων, τις αλλαγές στο σώμα, τις διαδικασίες προσαρμογής του οργανισμού, τις αδιάκριτες ερωτήσεις, τα ορμονικά και τους φόβους.

 Η Ιωάννα Σιαμπάνη μιλά ανοιχτά για τις δυσκολίες που πέρασε