Το βίντεο της Ελένης Φουρέιρα με το οποίο ανακοίνωσε τα ευχάριστα - Τι συνέβη

Μπορεί την καλοκαιρινή της περιοδεία να την ακύρωσε, όμως επιστρέφει και θα κάνει χαμό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Το βίντεο της Ελένης Φουρέιρα με το οποίο ανακοίνωσε τα ευχάριστα - Τι συνέβη

Η Ελένη Φουρέιρα η αλλιώς "Παναγία Φουρέιρα" (όπως την αποκαλούν οι φανατικοί θαυμαστές της), είναι από τις πιο επιτυχημένες τραγουδίστριες στην Ελλάδα η οποία κάνει τεράστια επιτυχία και στην Ευρώπη. Την καλοκαιρινή της περιοδεία ωστόσο όπως ανακοινώθηκε την ακύρωσε λόγω υγείας, με αποτέλεσμα να ξεκινήσουν φήμες πως είναι έγκυος.

Την ώρα λοιπόν, που η ίδια δεν έχει διαψεύσει αλλά ούτε και επιβεβαιώσει το γεγονός (δείτε φωτογραφίες της με την κοιλιά έξω), στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ανακοίνωσε την περιοδεία της για το 2023.

Η ανακοίνωση της Ελένης Φουρέιρα

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε ένα απίστευτο βίντεο από την συναυλία της στην Θεσσαλονίκη και στη λεζάντα της ευχαρίστησε τον κόσμο ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε πως έρχεται η περιοδεία της για το 2023 η οποία θα είναι απίστευτη.

Στήριγμα της ο Αλμπέρτο Μποτία

Η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία είναι σε σχέση εδώ και πολλά χρόνια, ωστόσο οι δυο τους έχουν κρατήσει μακριά από τη σχέση τους τα φώτα της δημοσιότητας. Η μόνη φωτογραφία που έχουν δημοσιεύσει μαζί είναι στον καθρέφτη της τραγουδίστριας, ενώ οι άλλες είναι τραβηγμένες από παπαράτσι. Από ότι φαίνεται η σχέση τους είναι στα καλύτερα της και αυτό φαίνεται και από το γεγονός ότι η τραγουδίστρια ανέβασε μόλις πριν από λίγα λεπτά μια φωτογραφία που μοιράζονται ένα καυτό φιλί.

Οι φήμες που θέλουν την Ελένη Φουρέιρα να είναι έγκυος το τελευταίο διάστημα έχουν φουντώσει αν και κάτι τέτοιο δε φαίνεται μέχρι στιγμής από το καλλίγραμμο κορμί της. Ωστόσο ούτε το έχει διαψεύσει, ούτε το έχει επιβεβαιώσει, ενώ μάλιστα μετά από ακύρωση συναυλίας της για λόγους υγείας που όλοι περίμεναν κάποια επιβεβαίωση της φήμης εκείνη ανακοίνωσε κάτι τελείως διαφορετικό.

«Εσύ» γράφει στην ανάρτησή της η Φουρέιρα που έχει σκύψει για να τον φιλήσει κάτω από το φως του ηλιοβασιλέματος, με τα likes και τα σχόλια να πέφτουν βροχή από γνωστούς και μη κάτω από τη φωτογραφία.

Το καυτό φιλί της Φουρέιρα στον Μποτία