"Στο γάμο σου ή στη γέννηση του παιδιού σου..." - Θλίψη για τον Δημήτρη Μακαλιά

Η εξομολόγηση για τον αδερφό του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor

Ο Δημήτρης Μακαλιάς βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Εμείς με την Ίνα Ταράντου και μίλησε για την απώλεια του αδερφού του και πόσο του λείπει. Τα λόγια του είναι πολύ συγκινητικά, αφού ο ηθοποιός του είχε τεράστια αδυναμία και αγάπη.

Η εξομολόγηση του Μακαλιά για το θάνατο του αδερφού του

«Είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο που σε συγκινεί σε πολλά επίπεδα παρά πέρα. Δεν είναι μόνο η απώλειά του αλλά μπορεί να συγκινηθείς σε στιγμές που δεν τον έχεις κοντά σου, όπως σε μια ευχάριστη στιγμή, στο γάμο σου ή στη γέννηση του παιδιού σου» ανέφερε ο Δημήτρης Μακαλιάς, ο οποίος έχει πάντα στήριγμα του την σύζυγό του.

Και συνέχισε: «Μπορεί να είναι η Κεφαλονιά, που κάθε φορά μου θυμίζει ένα κομμάτι της δικής μας σχέσης. Υπάρχουν πολλά σημεία που περνώ και μου θυμίζουν τον αδερφό μου κι έχουμε ζήσει. Θα ήθελα λίγο χρόνο ακόμα να του μιλήσω κι ειδικά όταν είναι σε τέτοια ηλικία, δεν τα έχεις πει όλα. Δεν ήρθε το πλήρωμα του χρόνου, που λες ό,τι είχα να πω το είπα. Είναι από τις περιπτώσεις που λες δεν τον χόρτασα».

Το δεύτερο δώρο στη ζωή του

Ο Δημήτρης Μακαλιάς και η Αντιγόνη Ψυχράμη είναι πολλά χρόνια μαζί και πρόσφατα, μάλιστα, έκλεισαν 7 ολόκληρα χρόνια γάμου. Οι δυο τους έκαναν δηλώσεις στην κάμερα του Happy Day, την Πέμπτη 8/9, και μίλησαν για την δεύτερη εγκυμοσύνη της ηθοποιού, την οποία διανύει αυτή τη στιγμή και δεν μένει πολύς καιρός ακόμα μέχρι να γεννήσει.

Ο πρώτος, λοιπόν, αποκάλυψε τον τρόπο που έμαθε ότι η καλή του είναι έγκυος, ενώ εκείνη εξέφρασε τα άγχη της, αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε τους πρώτους μήνες της κύησης, εξηγώντας πως πλέον όλα είναι καλά και δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα.

«Φυσικά και αγχώνομαι. Είναι σαν το πρώτο. 7 μηνών είμαι τώρα. Είναι πιο δύσκολη από την πρώτη, μέχρι τους 4 μήνες είχα εμετούς, δυσγευσίες, διάφορα ορμονικά προβλήματα, αλλά τώρα μια χαρά», είπε χαρακτηριστικά η εγκυμονούσα.

«Είχαμε επέτειο 10 ετών γνωριμίας και θέλαμε να κάνουμε ο καθένας ένα δώρο. Εγώ της έκανα άλλο δώρο, η Αντιγόνη μου έκανε δώρο το τεστ. Την έβγαλε φθηνά, όπως κατάλαβες», επισήμανε ο Μακαλιάς.