Η εξομολόγηση της Σταματοπούλου για την εξωσωματική γονιμοποίηση και τον ερχομό του γιου της - «Είχα τον φόβο γιατί...»

Όλα όσα ανέφερε η ίδια

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Η εξομολόγηση της Σταματοπούλου για την εξωσωματική γονιμοποίηση και τον ερχομό του γιου της - «Είχα τον φόβο γιατί...»

Η ΣταματΡούλα οπούλου παραχώρησε συνέντευξη στο «Πρωινό μας» όπου μίλησε για το πώς βίωσε την εγκυμοσύνη της ενώ ανέφερε το πώς είναι πλέον η καθημερινότητά της μετά τον ερχομό του παιδιού της. Μάλιστα, η Έλενα Χριστοπούλου με αφορμή την συγκεκριμένη συνέντευξη δεν άντεξε και "λύγισε" on air.

Οι δηλώσεις της Ρούλας Σταματοπούλου

«Πριν πάω στην Παναγία της Τήνου, είχα πάει στη Σύμη, τον Άγιο Μιχαήλ, του ζήτησα να μου φέρει έναν άνθρωπο να κάνω οικογένεια. Του ζήτησα, δεν του έταξα. Περνούν τα χρόνια, γνωρίζω τον σύντροφό μου, τον Κωνσταντίνο και πάω στην Παναγία της Τήνου κι έκανα το τάμα μου, λέγοντας πως θα έρθω εδώ για να βαφτίσω το παιδί μου.

Ήρθε η ώρα και έπρεπε να δώσουμε ένα όνομα στο παιδί, χάιδευα το παιδί μου και το αποκαλούσα αγγελάκι μου. Κόλλησε το χέρι μου και ένιωσα τη σύνδεση με το παιδί. Το λέω και ανατριχιάζω. Είχα τον φόβο γιατί είχα μία αποβολή στους δύο μήνες. Η μάνα μου το έμαθε στους 3,5 μήνες. Το μωρό μοιάζει στον Κωνσταντίνο αλλά όσο μεγαλώνει μοιάζει σε εμένα».

Έτσι αποκάλυψε τη νονά του παιδιού της η γνωστή make up artist

H γνωστή make up artist Ρούλα Σταματοπούλου πλέει σε πελάγη ευτυχίας τους τελευταίους μήνες, αφού απέκτησαν το πρώτο τους παιδί μαζί με τον σύντροφό της Κωνσταντίνο. Μάλιστα πολλοί είναι αυτοί που απορούν πως κατάφερε να διατηρεί τέτοιο κορμί μετά τη γέννα, αφού οι φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει από τότε δε μαρτυρούν με τίποτα ότι έγινε πρόσφατα μαμά. Συχνά ανεβάζει πλέον στιγμιότυπα και με τον μικρούλη, ενώ μάθαμε και από ανάρτηση φίλης της ότι θα είναι η νονά.

Πρόσφατα αποκάλυψε και το όνομα που θα λάβει ο μικρός αποκαλύπτοντας ότι παρά την μεγάλη αναζήτηση που έκανε η ίδια και ο σύντροφός της, κατέληξαν σε ένα όμορφο και κοινό, για το οποίο υπάρχει και μια ιδιαίτερη ιστορία από πίσω την οποία κάποια στιγμή θα διηγηθεί.

Συγκεκριμένα, το νεογέννητο αγόρι θα το βαφτίσει η Χρύσα Καλπάκη αφού δημοσίευσε μία ανάρτηση που κρατάει στην αγκαλιά της τον μπέμπη και έγραψε στη λεζάντα: «Καλημέρα νονά μου».

Η Χρύσα Καλπάκη θα είναι η νονά του παιδιού της Ρούλας Σταματοπούλου