"Δεν ήταν καλά! Δεν ήθελε τα εγγόνια του κι όλοι να..." - Η εξομολόγηση του Λάμπρου Κωνσταντάρα για τον παππού του

"Είναι βαρύ το όνομα και δεν έχω βαρεθεί να μου το λένε"

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Εμείς με την Ίνα Ταράντου κι έκανε μία αναδρομή στις τελευταίες στιγμές του παππού του, τον σπουδαίο ηθοποιό, Λάμπρο Κωνσταντάρα που άφησε ιστορία στην υποκριτική και οι ελληνικές ταινίες στις οποίες έχει πρωταγωνιστήσει προβάλλονται μέχρι και σήμερα. Πολλές φορές έχει αναφερθεί στη ζωή του και την καριέρα του με τα πιο όμορφα λόγια.

Η εξομολόγηση του Λάμπρου Κωνσταντάρα για τον παππού του

«Είναι βαρύ το όνομα και δεν έχω βαρεθεί να μου το λένε. Οι περισσότεροι ρωτούν με αγάπη, νοσταλγία κι είναι κάτι πολύ ευχάριστο. Το μόνο που με στενοχωρεί, είναι ότι δεν πρόλαβα να τον ζήσω περισσότερο… Είχε αποσυρθεί κι όταν επέστρεψε, δεν ήταν πολύ καλά. Δεν ήθελε τα εγγόνια του κι όλοι οι άνθρωποι να τον βλέπουν να μην είναι καλά. Είχε μια υπερηφάνεια» ανέφερε.

«Δεν ήθελε να τον δούνε αλλιώς από ότι ήταν στις ταινίες. Ήταν πολύ αρχοντάνθρωπος και το λένε άνθρωποι που τον έζησαν πολύ. Πολλοί άνθρωποι με τους οποίους έπαιξε μαζί, μού έχουν πει ιστορίες» πρόσθεσε.

Η αποκάλυψη της Μέλπω Ζαροκώστα για τον Λάμπρο Κωνσταντάρα

Η Μέλπω Ζαροκώστα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Στούντιο 4 την Τρίτη 17/5 και μεταξύ των δηλώσεων που έκανε για την προσωπική της ζωή και τον γάμο της, στη συνέχεια αναφέρθηκε στην σε έναν συνάδελφο της, που χάραξε λαμπρή πορεία στο χώρο του θεάτρου.

Ο λόγος για τον αείμνηστο Λάμπρο Κωνσταντάρα, ο οποίος αν και έχει φύγει πολλά χρόνια από τη ζωή θα είναι πάντα παρών στις μνήμες του κοινού. Η ηθοποιός από τη μεριά της έκανε μια δήλωση για το όνομά του, η οποία δεν είχε ξανά ακουστεί. Σύμφωνα με εκείνη, ο Κωνσταντάρας ήταν καταθλιπτικός και με το γέλιο, που χάριζαν οι ερμηνείες του προσπαθούσε να ξεφύγει από όλο αυτό το σκοτάδι.

«Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας ήταν καταθλιπτικό άτομο και διασκέδαζε κάνοντας ό,τι μπορείς να φανταστείς για να γεμίσει το άδειο είναι του», είπε χαρακτηριστικά η Μέλπω Ζαρόκωστα.