Δεν έχουν τέλος οι λιγούρες για την εγκυμονούσα Κωνταντίνα Σπυροπούλου: Η ανάρτηση με το μεσημεριανό της

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Την καλύτερη περίοδο της ζωής της βιώνει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου καθώς βρίσκεται στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της. Όπως είναι λογικό η γνωστή παρουσιάστρια πλέει σε πελάγη ευτυχίας καθώς θα γίνει πρώτη φορά μητέρα αφού θα φέρει για πρώτη φορά στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

Μπορεί να πέρασαν 6 μήνες ώστε να αποκαλύψει στους διαδικτυακούς της φίλους πως περιμένει το πρώτο της παιδί, ωστόσο δεν δίστασε να αναφέρει ποιος ήταν ο πραγματικός λόγος που αποφάσισε να κρατήσει σιγή ιχθύος. Μάλιστα, η ίδια είναι ιδιαίτερα ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media μιας και δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της.

Αφού λοιπόν οι λιγούρες της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου έχουν "χτυπήσει" κόκκινο, η ίδια δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο στο οποίο έδειξε το μεσημεριανό της.

Η ανάρτηση της εγκυμονούσας Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

"Θέλω να σας πω ότι..."

Τον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της διανύει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και μετά από πολύ κρυφό αποφάσισε να ανακοινώσει πως περιμένει το πρώτο της παιδάκι. Η παρουσιάστρια ήθελε χρόνο μέχρι να το αποκαλύψει, όπως μάλιστα ανέφερε στην πρώτη της ανάρτηση με την φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Μια ημέρα μετά την ανακοίνωση της, θέλησε να κάνει και τις πρώτες της δηλώσεις μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μέσω βίντεο που δημοσίευσε. Ευχαρίστησε τον κόσμο για τα όμορφα του λόγια και δήλωσε συγκινημένη, τόσο η ίδια όσο και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος.

«Θέλω να σας πω ότι πραγματικά είστε υπέροχοι. Μας έχετε συγκινήσει τόσο μα τόσο πολύ με τις υπέροχες ευχές σας, με αυτές τις γλυκές ευχές που μας στέλνετε. Δεν έχω λόγια. Χαίρομαι πάρα πολύ που σας το είπα και το μοιράστηκα μαζί σας. Όσοι με ξέρετε το είχατε καταλάβει και μου αρέσει ο τρόπος που το χειριστήκατε. Ειλικρινά νιώθω τεράστια ευγνωμοσύνη. Σας ευχαριστώ».