Γενέθλια για τον γιο της Σοφίας Καρβέλα - Οι φωτογραφίες που αποκαλύπτουν την ομοιότητά τους όσο μεγαλώνει

Πόσο έγινε ο πιτσιρικάς;

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Μέρα ευτυχίας ήταν η χθεσινή 13/9 για τη Σοφία Καρβέλα, αλλά και τους γονείς της Άννα Βίσση και του Νίκου Καρβέλα, αφού ο γιός της Νίκος που φέρει το όνομα του παππού είχε γενέθλια και έγινε εννιά. Η μαμά του του διοργάνωσε ένα πολύ όμορφο πάρτι γενεθλίων και φωτογραφίες από αυτό ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Η οικογένεια έχει κάθε λόγο να έχει χαρές αφού πληθαίνει το τελευταίο διάστημα, καθώς ο Νίκος Καρβέλας απέκτησε πρόσφατα γιο, με τη νέα του σύντροφο. Μάλιστα η Άννα Βίσση έκανε και δηλώσεις επί αυτού, ομολογώντας ότι το έχει δει δείχνοντας ότι παρά τον χωρισμό τους παραμένουν πολύ αγαπημένοι.

Οι φωτογραφίες από το πάρτι του Νίκου Πανουργιά

Τα εννιά έκλεισε λοιπόν ο γιος της Σοφίας Καρβέλα και του Νίκου Πανουργιά και η μαμά Σοφία του διοργάνωσε ένα πολύ όμορφο πάρτι γενεθλίων με καλεσμένους μικρούς εκλεκτούς του φίλους, όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες.

Ο Νίκος Πανουργιάς σβήνει 9 κεράκια για τα γενέθλιά του

Οι μικροί φίλοι που κάλεσε ο Νίκος Πανουργιάς στο πάρτι του

the sofiakarvela - instagram

Πήρε και το ταλέντο της γιαγιάς στο τραγούδι ο μικρός

Μια μεγάλη συναυλία έδωσε στις 13/8 η Άννα Βίσση στο θέατρο Άλσος στην οποία παρευρέθηκαν πολλά γνωστά ονόματα της showbiz. Η τραγουδίστρια πάντως είχε μάτια μόνο για την οικογένειά της που παρευρέθηκε σύσσωμη στο Live της και ειδικότερα για τον εγγονό της και γιο της Σοφίας Καρβέλα, Νίκο, που τον ανέβασε στη σκηνή για να πουν και ένα τραγούδι.

Η Βίσση πάντως τον προηγούμενο μήνα άλλαξε μέχρι και Ήπειρο για χάρη της οικογένειάς της, αφού βρέθηκε στη Νέα Υόρκη όπου διαμένει η κόρη της, συνδυάζοντας επαγγελματικές υποχρεώσεις με οικογενειακές στιγμές. Μάλιστα φρόντισε να κρατά τους followers της ενήμερους σε κάθε της κίνηση, με πολλούς να την ανακηρύσσουν την πιο τρυφερή γιαγιά του κόσμου.

Όπως φαίνεται στα βίντεο που κυκλοφορούν στα social media, η Άννα Βίσση ανέβασε ολόκληρη σχεδόν την οικογένειά της στη σκηνή.

Πρώτος, ο εγγονός της, Νίκος, ο οποίος βρίσκεται αυτή την περίοδο στην Ελλάδα με τη μητέρα του Σοφία Καρβέλα, ανέβηκε πρώτος στη σκηνή για το τραγούδι «Δώδεκα», ενώ στη συνέχεια και η αδερφή της Λία, ξεσήκωσε μαζί της τους θαυμαστές.

Πρόκειται ίσως, από τις συναυλίες που θα μείνουν αξέχαστες στο κοινό της Άννας Βίσση, καθώς το κέφι ήταν αστείρευτο, όπως και η ενέργεια της τραγουδίστριας, η οποία είχε τη χαρά να τραγουδήσει δίπλα στους δικούς της ανθρώπους.