Με εντυπωσιακές αναλογίες και το ίδιο όμορφο πρόσωπο - Η σπάνια φωτογραφία της Παπαδοπούλου με μαγιό από τα 17 της

Η γοητεία είναι διαχρονική...

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Τη Δήμητρα Παπαδοπούλου το κοινό τη γνώρισε και την αγάπησε μέσα από πολλές και λατρεμένες σειρές με κυριότερη ίσως το «Σ' αγαπώ, μ' αγαπάς». Πέρα από μια εξαιρετικά ταλαντούχα ηθοποιός είναι και μια πολύ εντυπωσιακή γυναίκα, που ο χρόνος αντί να της αφαιρεί γοητεία της προσθέτει. Παρά το γεγονός ότι δεν είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, πρόσφατα ενθουσίασε τους ακόλουθούς της όταν δημοσίευσε φωτογραφία με μαγιό από τότε που ήταν 17 χρονών.

Η ιδιαίτερα αγαπητή ηθοποιός έχει κάνει και πολλές ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις για τη ζωή και την καριέρα της τα τελευταία χρόνια. Μεταξύ αυτών ήταν και μια πρόταση που είχε δεχτεί με πολλά χρήματα σε διαφορετικό πόστο από αυτό που την έχουμε συνηθίσει, στο οποίο αναγκάστηκε να απαντήσει αρνητικά λόγω και της μητέρας της.

Η σπάνια φωτογραφία με μαγιό της Παπαδοπούλου από τα 17 της

Η ίδια ποζάρει με μαγιό κάνοντας ένα μοναδικό χειροποίητο ρετούς. Με το στυλό της έχει σβήσει ,όπως η ίδια γράφει στη λεζάντα της, το πλαϊνό «ψωμάκι».
«Εγώ 17 χρόνων. Με ρετούς
(Κόψιμο πλαϊνού ψωμιού με στυλό)

dimitrapapadopoulou #δημητραπαπαδοπουλου #17

Η Δήμητρα Παπαδοπούλου με μαγιό στα 17 της

Αυτός είναι ο γοητευτικός της σύντροφος τα τελευταία δέκα χρόνια

Η Δήμητρα Παπαδοπούλου έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια να κρατήσει την προσωπική της ζωή όσο περισσότερο μπορεί μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αφού θέλει να απασχολεί μόνο με τη δουλειά της. Για αυτό άλλωστε κρατάει όσο πιο μυστική μπορεί την επί χρόνια σχέση της με τον σύντροφό της.

Η ηθοποιός διατηρεί για πάνω από δέκα χρόνια μια όμορφη σχέση με ιστιοπλόο και ιδιοκτήτη ιστιοφόρου σκάφους. Δείτε φωτογραφία του στο Athensmagazine.gr