Δύσκολες στιγμές για τη Ματίνα Παγώνη - Έπεσε θύμα κλοπής

Δείτε αναλυτικά τί συνέβη

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ/ EUROKINISSI
ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ/ EUROKINISSI

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροροφίες από το protothema.gr η Ματίνα Παγώνη έπεσε θύμα κλοπής πριν από λίγη ώρα σε συνοικία του Χαλανδρίου. Συγκεκριμένα, όλα συνέβησαν ξαφνικά καθώς περπατούσε στο δρόμο. Μάλιστα, θύμα κλοπής έχει πέσει δυο φορές και η Δήμητρα Κατσαφάδου.

Οι τελευταίες πληροροφορίες για την Ματίνα Παγώνη

Ο δράστης ή οι δράστες κατάφεραν και της αφαίρεσαν το πορτοφόλι χωρίς να το καταλάβει. Όταν λίγη ώρα αργότερα εκείνη το χρειάστηκε έψαξε να το βρει μόνο που είχε κάνει «φτερά».

Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Περπατούσα στο δρόμο και μου πήραν το πορτοφόλι μέσα από την τσάντα. Πώς και γιατί, δεν κατάλαβα ειλικρινά. Είχα μέσα τα πάντα, χρήματα, κάρτες, δίπλωμα. Έκανα ακυρώσεις και θα πάω στο αστυνομικό τμήμα».

«Με ενοχλεί που μου λένε όλοι ότι η τηλεόραση με αδικεί»

Η πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών, Ματίνα Παγώνη, παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής, Mega Καλημέρα, η οποία προβλήθηκε την Παρασκευή 8/7. Μεταξύ άλλων, μίλησε για τη ζωή της, όσα λατρεύει να κάνει αλλά και για τη δυσκολότερη στιγμή που έχει βιώσει.

Η Ματίνα Παγώνη μίλησε με πλήρη ειλικρίνεια στην κάμερα του «Mega Καλημέρα» αποκαλύπτοντας μία άλλη της πλευρά. Αρχικά, μίλησε για τις σπουδές της και για την κόντρα με τους γονείς της. Όπως είπε, είχε περάσει στην κτηνιατρική, ωστόσο αποφάσισε να φύγει στην Ιταλία και να σπουδάσει ιατρική, κάτι για το οποίο δεν ήταν σύμφωνη η οικογένειά της.

Ερωτώμενη για τα πράγματα που λατρεύει να κάνει στην καθημερινότητά της, δηλώνει πως από τα 17 της, πάθος της αποτελεί το ντύσιμο και το βάψιμο. «Είχα ασχοληθεί, είχα μάθει σκι, αλλά μετά από ένα τροχαίο, έβαλα λάμα στο πόδι και απαγορευόταν να κάνω» προσέθεσε.

«Με ενοχλεί που μου λένε όλοι ότι η τηλεόραση με αδικεί και έχουν δίκιο, είναι τα φώτα, το βάψιμο…» αναφέρει.

Σχετικά με τη χειρότερη στιγμή της ζωής της, η γιατρός αποκάλυψε πως ήταν η απώλεια της μητέρας της. «Δεν το αποδέχτηκα ποτέ. Ίσως με επηρέασε η τελευταία στιγμή που την είδα, δεν την πρόλαβα στο κρεβάτι στην εντατική, αλλά τη στιγμή που την είχαν βάλει στη μαύρη σακούλα» περιέγραψε.

Σχετικά με την απόφασή της να μην ακολουθήσει το δρόμο της μητρότητας, δήλωσε πως «με τα παιδιά δεν μπορώ πολλά, πολλά, μετά το δεκάλεπτο δεν μπορώ να ασχοληθώ».