''Θα πρέπει να βάλω πράκτορες'' - H φοβία που εξέφρασε ο Αντώνης Ρέμος αναφερόμενος στο μέλλον της κόρης του

Όσα αποκάλυψε ο γνωστός τραγουδιστής στον αέρα

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
''Θα πρέπει να βάλω πράκτορες'' - H φοβία που εξέφρασε ο Αντώνης Ρέμος αναφερόμενος στο μέλλον της κόρης του

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας», παραχώρησε ο γνωστός τραγουδιστής Αντώνης Ρέμος, σήμερα 14/09. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα σημερινά αρνητικά πρότυπα της νεολαίας, ενώ εξέφρασε και την ανησυχία του σχετικά με τη μελλοντική επαγγελματική σταδιοδρομία της κόρης του και τον τρόπο που θα καταφέρει να την προστατεύσει.

Είναι γνωστό άλλωστε ότι ο Ρέμος έχει τεράστια αδυναμία, τόσο στη σύζυγό του Υβόννη Μπόσνιακ όσο και στην μονάκριβη κορούλα τους, που είναι οι δύο γυναίκες της ζωής του. Εκείνες φροντίζουν να τον ακολουθούν σε κάθε του βήμα, λόγω των πολλαπλών επαγγελματικών υποχρεώσεων, αλλά και εκείνος τις ανταμείβει, όπως πρόσφατα σε live του που τραγούδησε εξαιρετικά αφιερωμένα τραγούδια για τις δυο τους.

Η φοβία του Αντώνη Ρέμου για το μέλλον της κόρης του

Είπε λοιπόν στην κάμερα του «Πρωινού μας» και στον Σωτήρη Πολύζο:

«Πολλά παιδιά έχουν παρασυρθεί από την τραπ. Είναι ένα άδειο ποτήρι. Κάποια παιδιά παράγουν κακά πράγματα, κάποιες οικογένειες καταστρέφονται.

Θα προσπαθήσω να δώσω στην κόρη μου κοινωνική μόρφωση ώστε μόνη της να διακρίνει τι θα της κάνει καλό.

Τη μία θέλει να γίνει κομμώτρια, τώρα αρχίζει και ζωγραφίζει και θέλει να γίνει αρχιτέκτονας. Με φοβίζει το γεγονός ότι μπορεί να την κερδίσει η υποκριτική γιατί σε κάθε σκηνή θα πρέπει να βάλω πράκτορες πίσω από τις κάμερες».

Το όνειρο που έχει για την κόρη του

Ο Αντώνης Ρέμος, ο οποίος λίγο καιρό πριν μίλησε και για την γυναίκα του με τον πιο γλυκό τρόπο, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Traction τη Δευτέρα 4/3 και εκμυστηρεύτηκε στον παρουσιαστή το μεγαλύτερο όνειρο της ζωής του. Συγκεκριμένα, μίλησε για την αδυναμία του, την κόρη του και την επιθυμία του να την δει να παντρεύεται.

«Όταν γυρίσαμε από τη Γερμανία εγκατασταθήκαμε στον Λαγκαδά. Ήμουν ένα παιδάκι με όνειρα αλλά πέτυχα πολύ περισσότερα από όσα μπορούσα να ονειρευτώ. Τώρα το όνειρό μου είναι να μπορέσω να δω να μεγαλώνει η κόρη μου, να την παντρέψω. Αυτό είναι το όνειρο της ζωής μου. Αυτά είναι και τα πραγματικά όνειρα. Το να οδηγήσω ένα γρήγορο αυτοκίνητο είναι επιθυμίες της ζωής».

«Το αυτοκίνητο είναι ένα εξαιρετικό μέσο να περνάμε ωραίο αλλά είναι και ένα φονικό όπλο όταν του κάνουμε κακή χρήση. Είναι κρίμα να φύγει από ατύχημα αυτοκινήτου»