«Με τον Χρήστο Μάστορα έχω...» - Η αντίδραση της Χριστίνας Παπαδέλη όταν ρωτήθηκε για την προσωπική ζωή του

Όλα όσα ανέφερε η ίδια

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» παραχώρησε δηλώσεις η Χριστίνα Παπαδέλη η οποία βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης (14/9) στα εγκαίνια του νέου εστιατορίου του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου. Μεταξύ άλλων η ίδια δεν δίστασε να απαντήσει και στις ερωτήσεις από τους δημοσιογράφους σχετικά με τον πρώην της σύντροφο, Χρήστο Μάστορα.

Οι δηλώσεις της Χριστίνας Παπαδέλη

«Έχω υπέροχες σχέσεις με τον Χρήστο Μάστορα, να είναι καλά και γερός. Δεν με ενοχλεί που έχει φτιάξει τη ζωή του. Με τον άνθρωπο ζήσαμε τόσα χρόνια μαζί. Καλά να είναι και αυτός και η κοπέλα. Ήμασταν πολλά χρόνια μαζί. Κάποια στιγμή μπορεί και να πάω στη συναυλία του. Δεν έχουμε επικοινωνία αλλά μπορεί να πάω να τον ακούσω».

Νέος άνδρας στο πλευρό της Χριστίνας Παπαδέλη μετά τον Χρήστο Μάστορα- Είναι γνωστός τραγουδιστής

Η Χριστίνα Παπαδέλη και ο Χρήστος Μάστορας ήταν ένα από τα πιο εκρηκτικά ζευγάρια της ελληνικής showbiz και έτσι, εκρηκτικός ήταν και ο ξαφνικός χωρισμός τους. Οι δυο τους πλέον έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους και ο καθένας έχει προχωρήσει τη ζωή του.

Πριν λίγο καιρό ακούστηκε πως ο Χρήστος Μάστορας βρίσκεται σε σχέση με μοντέλο του GNTM, ενώ όλα δείχνουν πως και η Χριστίνα Παπαδέλη έχει βρει ένα νέο ταίρι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Love it, πρόκειται για έναν πολύ γνωστό και αγαπημένο λαϊκό τραγουδιστή, με τον οποίο μάλιστα εθεάθησαν σε γνωστό μαγαζί στο Κολωνάκι την προπαραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Όπως αναφέρει μάλιστα η εκπομπή, οι δυο τους ήταν ιδιαίτερα διαχυτικοί αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα, κάτι που δείχνει πως η σχέση τους έχει προχωρήσει.