"Στις 13/09..." - Η Έλενα Παπαρίζου ανακοίνωσε αυτό που όλοι περίμεναν με μια φωτογραφία

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
NDP Photos
NDP Photos

Έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στα social media διατηρεί η Έλενα Παπαρίζου, η οποία πολύ συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητα και την δουλειά της. Αυτή τη φορά, λοιπόν, η όμορφη τραγουδίστρια έκανε γνωστά μερικά πολύ ευχάριστα νέα.

Μετά τις εμφανίσεις της που προκαλούν τον απόλυτο πανικό (δείτε εδώ την τελευταία εμφάνισή της στα Γιάννενα), η Έλενα Παπαρίζου έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και ανακοίνωσε με μια φωτογραφία πως αναμένεται να γίνει επανεκτέλεση μιας παλιάς της επιτυχίας.

Η ανακοίνωση της Έλενας Παπαρίζου

Ο λόγος για το τραγούδι "Κάτσε καλά", το οποίο ερμηνεύει μαζί με την Μαρσώ και την Joanne, ένα τρίδυμο κυριολεκτικά "φωτιά" και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 23 του μηνός.

«Μια ζημιά ακόμα τι πειράζει; @marseaux.wnc @its._joanne #KatseKala, έρχεται στις 23/09 @minosemi_official. Ακούστε το αποκλειστικά στους @sferaradio1022, @cosmoradio_951, @superfm_radio και σε επιλεγμένα ραδιόφωνα σε όλη την Ελλάδα από τη Δευτέρα 19/09», έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησής της η Έλενα Παπαρίζου.

Η ανακοίνωση της Έλενας Παπαρίζου

Απρόοπτο περιστατικό σε συναυλία της - Η αντίδραση της όταν μαύρισαν όλα στη σκηνή

Η Έλενα Παπαρίζου συνεχίζεi κανονικά την περιοδεία της, ωστόσο τα απρόοπτα φαίνεται πως είναι στο πρόγραμμα. Συγκεκριμένα, όσο προετοιμασμένος είσαι για να φέρεις το καλύτερο αποτέλεσμα, κάποιες φορές δεν είναι ο μοναδικός παράγοντας.

Αυτή τη φορά την ώρα που η γνωστή τραγουδίστρια είχε ανέβει στη σκηνή προκειμένου να συνεχίσει το πρόγραμμά της, το ρεύμα είχε άλλη ιδέα καθώς "έπεσε" με αποτέλεσμα η Έλενα Παπαρίζου να τραγουδήσει acapella. Φυσικά, αυτό το περιστατικό δεν την στεναχώρησε ιδιαίτερα μιας και ήταν έτοιμη για όλα.

Από την άλλη, οι θαυμαστές της οι οποίες έδωσαν επίσης το παρών στη συναυλία προσπάθησαν να τραγουδήσουν μαζί της προκειμένου να την εμψυχώσουν. Έτσι, η Έλενα Παπαρίζου θέλησε να δημοσιεύσει το συγκεκριμένα στιγμιότυπο μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram (δείτε επίσης εδώ στιγμιότυπο από τα ξεκινήματά της).

Μεταξύ άλλων στη λεζάντα έγραψε χαρακτηριστικά: «Και χωρίς ρεύμα εμείς βρίσκουμε τον τρόπο για λίγο… φως».