Αυγατίζει την αυτοκρατορία της η εγκυμονούσα Ιωάννα Τούνη - Ευχάριστα νέα για την influencer

Τι συμβαίνει

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αυγατίζει την αυτοκρατορία της η εγκυμονούσα Ιωάννα Τούνη - Ευχάριστα νέα για την influencer

Είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα των ημερών αλλά και γενικά. Η Ιωάννα Τούνη έχει καταφέρει να μπει στα σπίτια του κόσμου είτε επειδή την λατρεύουν είτε επειδή την αντιπαθούν, αλλά όπως και να έχει συζητιέται παντού. Ειδικά τώρα που περιμένει και το πρώτο της παιδάκι με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου... ποιος την πιάνει!

Όπως όλοι γνωρίζουμε η Ιωάννα πέραν του ότι ζει από τα έσοδα της επιχείρησής της, βγάζει αρκετά χρήματα και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Το συγκεκριμένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης την έχει βοηθήσει να βγάλει πολλά (δείτε εδώ πόσα παίρνει για μια ανάρτηση), να αγοράσει ολόκληρο σπίτι και να ζει μια άνετη ζωή!

Όπως μαθαίνουμε, όμως, τώρα που έμεινε έγκυος πουλάει ακόμη περισσότερο.

Το instagram της Ιωάννας έχει φτάσει το 1Μ...

jtouni instagram

... που σημαίνει ότι σίγουρα και οι... τιμές αυξήθηκαν και τα έσοδα μεγάλωσαν! Κάτι που όπως καταλαβαίνετε είναι πολύ θετικό για την ίδια, για την οικογένεια που δημιουργεί και για την ζωή του μικρού μπέμπη που θα έρθει στην αγκαλιά της σε λίγο καιρό!

Τι δουλειά έκανε στο παρελθόν ο Δημήτρης Αλεξάνδρου - Πως δημιούργησε την περιουσία του

Τι πραγματικά γνωρίζουμε για τον... μπαμπά Δημήτρη; Στο παρελθόν το μοντέλο βρέθηκε καλεσμένος στις Roomies oπου και παραχώρησε συνέντευξη!

Μίλησε τόσο για την επαγγελματική του καριέρα, όχι μόνο την καριέρα του στο χώρο της μόδας, όσο και για πολλές άλλες δουλειές που έκανε στο παρελθόν. Όπως αποκάλυψε, έχει ασχοληθεί και με τα ηλεκτρολογικά και μάλιστα έχει τοποθετήσει και στο γήπεδο Καραϊσκάκη, καθώς δούλευε σε βιομηχανικές εγκαταστάσεις.

Ο Δημήτρης εκτός από πολύ γνωστό μοντέλο στην Ελλάδα έχει δουλέψει στην Ιταλία για πολλά χρόνια. Όπως ο ίδιος δήλωσε:

“Έμεινα πάρα πολλά χρόνια στην Ιταλία. Μπήκα σε μια τηλεοπτική παραγωγή στο RAI 3, ξεκίνησα να κάνω το μοντέλο και έπειτα έκανα αυτό ακριβώς που έκανα και στην Ελένη. Δεν μιλούσα ιταλικά, μιλούσα αγγλικά κι ελληνικά. Από μικρός μου άρεσε η άθληση. Οπότε, όταν ξεκίνησα το modeling ήμουν πολύ σωματώδης για να μπορέσω να ανταπεξέλθω, έπρεπε απότομα να χάσω κάποια κιλά”