Πέμπτη, 02 Φεβρουαρίου 2023 | Επικοινωνία

Εκτός αέρα η εκπομπή της Ίνας Ταράντου στο OPEN - Τι συμβαίνει;

Το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί

Εκτός αέρα η εκπομπή της Ίνας Ταράντου στο OPEN - Τι συμβαίνει;
News 15.09.2022 11:43
Από Ίρις Βίλα

Σύμφωνα με τις τεέυταίες πληροφορίες η Ίνα Ταράντου για δυο ημέρες δηλαδή σήμερα 15/9 και αύριο 16/9 θα μείνει ετκός εκπομπής, «Εμείς» μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του OPEN.

Ο λόγος που θα μείνει εκτός εκπομπής του OPEN η Ίνα Ταράντου

Συγκεκριμένα, αιτία είναι ο κορωνοϊός (δείτε εδώ τα εβδομαδιαία κρούσματα) που «χτύπησε» τους συνεργάτες της εκπομπής. Η Ίνα Ταράντου έχει συμπτώματα αλλά για την ώρα παραμένει αρνητική σε όσα rapid test έχει υποβληθεί.

Να τονίσουμε πως, μετά το πέρας των δύο ημερών, θα γίνει επανάληψη των διαγνωστικών tests και μετά θα αποφασιστεί εκ νέου αν θα βγει στον αέρα η εκπομπή ή όχι.

Θλίψη για τον Δημήτρη Μακαλιά στον αέρα της εκπομπής, «Εμείς»

Ο Δημήτρης Μακαλιάς βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Εμείς με την Ίνα Ταράντου και μίλησε για την απώλεια του αδερφού του και πόσο του λείπει. Τα λόγια του είναι πολύ συγκινητικά, αφού ο ηθοποιός του είχε τεράστια αδυναμία και αγάπη.

«Είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο που σε συγκινεί σε πολλά επίπεδα παρά πέρα. Δεν είναι μόνο η απώλειά του αλλά μπορεί να συγκινηθείς σε στιγμές που δεν τον έχεις κοντά σου, όπως σε μια ευχάριστη στιγμή, στο γάμο σου ή στη γέννηση του παιδιού σου» ανέφερε ο Δημήτρης Μακαλιάς, ο οποίος έχει πάντα στήριγμα του την σύζυγό του.

Και συνέχισε: «Μπορεί να είναι η Κεφαλονιά, που κάθε φορά μου θυμίζει ένα κομμάτι της δικής μας σχέσης. Υπάρχουν πολλά σημεία που περνώ και μου θυμίζουν τον αδερφό μου κι έχουμε ζήσει. Θα ήθελα λίγο χρόνο ακόμα να του μιλήσω κι ειδικά όταν είναι σε τέτοια ηλικία, δεν τα έχεις πει όλα. Δεν ήρθε το πλήρωμα του χρόνου, που λες ό,τι είχα να πω το είπα. Είναι από τις περιπτώσεις που λες δεν τον χόρτασα».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Εμείς»: Με πλατύ χαμόγελο και πολλές υποσχέσεις η πρεμιέρα της Ίνας Ταράντου στο Open

Από την Χρηστίδου και τους Λιάγκα - Σκορδά πάει στο OPEN! Ο νέος συνεργάτης της Ίνας Ταράντου

Share