«Δεν θέλω να παρεξηγείτε το ύφος μου» - "Έσπασε" τη σιωπή του ο γιος του Πέτρου Φιλιππίδη, Δημήτρης

Όλα όσα ανέφερε ο ίδιος

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Για άλλη μια ημέρα συνεχίζεται η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη καθώς η χθεσινή 14/9 κατάθεση του Σπύρου Μπίμπίλα έφερε τα πάνω κάτω στην δικαστική αίθουσα. Συγκεκριμένα, ο γιος του γνωστού ηθοποιού, Δημήτρης επέλεξε σήμερα 15/9 να μπει από διαφορετική είσοδο από εκείνη που μπήκε ο πατέρας με την μητέρα του. Φυσικά, όταν οι δημοσιογράφοι τον πλησίασαν δεν δίστασε να "σπάσει" την σιωπή του.

Σύμφωνα λοιπόν με την εκπομπή «Super Κατερίνα», η δημοσιογράφος της εκπομπής Μαρία Βλάχου αποκάλυψε πως σε επικοινωνία που είχε με τον γιο του Πέτρου Φιλιππίδη έξω από τη δικαστική αίθουσα εκείνος της μίλησε και της εξήγησε για ποιον λόγο κρατάει αυτή την στάση.

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Φιλιππίδη

«Δεν θέλω να κάνω κάποια δήλωση στους δημοσιογράφους όχι γιατί έχω κάποιο πρόβλημα μαζί σας αλλά γιατί δε θέλω να μιλάω. Εδώ δεν έχω μιλήσει ποτέ για τη δουλειά μου. Δε θέλω να μιλήσω για τη συγκεκριμένη υπόθεση. Δε θέλω να παρεξηγείτε το ύφος μου γιατί πολλές φορές έχει παρεξηγηθεί. Έτσι είμαι στην καθημερινότητά μου. Μπορεί να είμαι σκυθρωπός και να μην χαμογελάω αλλά δεν το κάνω επειδή έχω πρόβλημα με τους δημοσιογράφους».

Η αλήθεια για το στήριγμα του Πέτρου Φιλιππίδη: Ποια είναι στην πραγματικότητα η Ελπίδα Νίνου

Η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη συνεχίζεται και οι εξελίξεις καθημερινά είναι σοκαριστικές αφού ο Σπύρος Μπιμπίλας που είναι βασικός μάρτυρας φέρνει στην φόρα πολλά τραγικά περιστατικά (δείτε εδώ όσα έχει αποκαλύψει έως τώρα).

Παρά τα όσα ακούγονται για την σύζυγό του, Ελπίδα Νίνου, εκείνη βρίσκεται κάθε μέρα στο πλευρό του βράχος.

Η Ελπίδα Νίνου γεννήθηκε στον Πειραιά από Κερκυραίους γονείς και έτσι μεγάλωσε σε ένα περιβάλλον όπου κυριαρχούσαν η μουσική και η αγάπη για τις τέχνες. Άρχισε από πολύ μικρή να ασχολείται με τη ζωγραφική, το σχέδιο και τον χορό. Οι σπουδές της στον χορό ξεκίνησαν παράλληλα με το σχολείο, στη σχολή χορού Ρ. Γιαννιώτη – Α .Κοσκινίδου, όπου σπούδασε, με υποτροφία, κλασικό αλλά και σύγχρονο χορό.

Τελειώνοντας το σχολείο ξεκίνησε προετοιμασία για να δώσει στη Σχολή Καλών Τεχνών, γρήγορα όμως μετάνιωσε, αφού την κέρδισε ο χορός. Αποφάσισε να δώσει στην Κρατική Σχολή Χορού το 1981, και ήταν μία από τους 18 που επέτυχαν σε σύνολο 250 υποψηφίων. Κατά τα χρόνια της σχολής δεν περιορίστηκε στις σπουδές της, αλλά συμμετείχε και σε πολιτιστικούς συλλόγους, όπως η Κινηματογραφική Λέσχη και ο Εξωραϊστικός Πολιτιστικός Σύλλογος Πειραιά.

Πέτρος Φιλιππίδης Ελπίδα Νίνου φυλακές

To 1984 ήταν μέσα στους εννέα που αποφοίτησαν τελικά από την Κρατική Σχολή Χορού και συνέχισε τις σπουδές της συμμετέχοντας σε σεμινάρια σύγχρονου χορού στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, πάνω στις τεχνικές Martha Graham, Jose Limon, Character, Contact, jazz, flamengo, κ.ά. Είναι επίσης κάτοχος πτυχίου του συστήματος Orff, όπως και κάθε απόφοιτος της Κρατικής.

Το 1985, αμέσως μετά την αποφοίτησή της από την Κρατική Σχολή Χορού, παρακολούθησε για έναν μήνα σεμινάρια χορού στο Λονδίνο, στη Βασιλική Ακαδημία Χορού. Ξεκίνησε πλέον να ασχολείται επαγγελματικά με τον χορό, αρχικά ως καθηγήτρια, για 15 χρόνια στη σχολή από την οποία και η ίδια ξεκίνησε αλλά και σε άλλες, ενώ συμμετείχε σε διάφορες χορευτικές παραστάσεις στην Αθήνα και στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Έχει διδάξει στις δραματικές σχολές Θεατρικό Εργαστήρι του Κώστα Καζάκου και στον Ίασμο του Σταύρου Δελλή. Το 1991 ξεκίνησε η συνεργασία της με τον Φωκά Ευαγγελινό, ως βοηθός του και χορεύτρια στο θέατρο, στις επιθεωρήσεις «Φιέστα κι άστα» (θέατρο Βέμπο) και «Πόθεν αίσχος» (θέατρο Παρκ) και στην τηλεόραση στα τηλεοπτικά σόου «Ciao», «Bravo» και «Bravissimo».