Με λευκό κορμάκι και τίποτε άλλο - Έσπασε την σιωπή της για την εγκυμοσύνη με λίγες φωτογραφίες η Φουρέιρα

Τι συμβαίνει τελικά στην ζωή της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με λευκό κορμάκι και τίποτε άλλο - Έσπασε την σιωπή της για την εγκυμοσύνη με λίγες φωτογραφίες η Φουρέιρα

Οι φήμες που την ήθελαν να διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της έχοντας στα σπλάχνα της το παιδί του Μποτία ξεκίνησαν πριν από λίγο καιρό, όταν για ανεξήγητους λόγους και ξαφνικά διέκοψε την καλοκαιρινή της περιοδεία.

Από τότε, λοιπόν, η Ελένη Φουρέιρα κρατά πολύ χαμηλό προφίλ τόσο στα social όσο και στην καθημερινότητά της. Λίγες ώρες πριν γέμισαν το διαδίκτυο δημοσιεύματα που αναφέρουν πως γνωστή τραγουδίστρια που δεν έχει παντρευτεί περιμένει το πρώτο της παιδί και το κρατάει κρυφό, φωτογραφίζοντας την Ελένη Φουρέιρα.

Η Ελένη που ποτέ δεν απαντά σε όσα γράφονται έκανε κίνηση ματ...

Πριν από λίγα λεπτά δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram φωτογραφίες με ένα λευκό κορμάκι που δείχνει ολοφάνερα την φλατ κοιλίτσα της, θέλοντας μάλλον έτσι να διαψεύσει την είδηση.

Το μυστικό της Ελένης Φουρέιρα για να μένει σταθερή στα κιλά της

«Το μυστικό να μην παχύνεις είναι το βραδινό νομίζω. Θεωρώ πως ό,τι και να τρως την ημέρα, αν γυμνάζεσαι και προσέχεις λίγο το βραδινό σου, δεν τρως για παράδειγμα γλυκά ή τηγανητά το βράδυ, δεν πρόκειται να παχύνεις ποτέ», είχε παραδεχθεί παλιότερα η αγαπημένη τραγουδίστρια.

Το μόνο που την ενδιαφέρει είναι να παίρνει τις απαραίτητες πρωτεΐνες και να ακολουθεί ένα ισορροπημένο πρόγραμμα διατροφής στην καθημερινότητα της, το οποίο και σας παρουσιάζουμε αποκλειστικά στο Youweekly.gr.

  • Πρωινό: Τοστ με γαλοπούλα και τυρί και ένα ποτήρι γάλα ή ένα μπολ με γάλα και δημητριακά τα οποία συνδυάζει πάντα με ομελέτα με τρία ασπράδια αυγών.
  • Μεσημεριανό: Μοσχαρίσια μπριζόλα με ρύζι και σαλάτα πράσινη ή ψάρι με χόρτα και μακαρόνια με κιμά.
  • Δείπνο: Τόνος με μαρούλι ή καλαμάκια κοτόπουλου με σαλάτα.

«Κάνω 3 με 4 φορές την εβδομάδα στίβο. Η γυμναστική μου είναι απαραίτητη γιατί είμαι λαίμαργη. Τρώω αρκετά ανά περιόδους. Δεν αποφεύγω κανένα φαγητό όσο λιπαρό και αν είναι αλλά φροντίζω να κρατάω το μέτρο και έτσι καταφέρνω να διατηρούμαι στα 51 κιλά».

  • Τρώει τα πάντα αλλά προσέχοντας πάντα την ποσότητα του φαγητού.
  • Καταναλώνει πολλά μικρά γεύματα μέσα στην ημέρα.
  • Αποφεύγει τα βαριά γεύματα το βράδυ.
  • Τρώει γρήγορο φαγητό όταν το επιθυμεί πολύ αλλά αποφεύγει τις θερμιδογόνες τηγανιτές πατάτες.