Με τα δίδυμα σε βραδινή έξοδο αλλά χωρίς τον Κώστα Καραμανλή - Τράβηξε όλα τα βλέμματα η Νατάσα Παζαΐτη

Οικογενειακές στιγμές

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Με τα δίδυμα σε βραδινή έξοδο αλλά χωρίς τον Κώστα Καραμανλή - Τράβηξε όλα τα βλέμματα η Νατάσα Παζαΐτη

Την συναυλία της Άλκηστις Πρωτοψάλτη για το "Μαζί για το Παιδί" στο Ηρώδειο παρακολούθησε το βράδυ της Τετάρτης 14/9 η Νατάσα Παζαΐτη μαζί με τα δίδυμα παιδιά που έχει αποκτήσει με τον Κώστα Καραμανλή, Αλέξανδρος και Αλίκη.

Φυσικά, ο φωτογραφικός φακός του Youweekly ήταν εκεί και απαθανάτισε την οικογένεια να απολαμβάνει στο έπακρο την βόλτα τους.

Η όμορφη και κομψή Νατάσα Παζαΐτη, που πρόσφατα απαθανατίστηκε και στην Επίδαυρο, επέλεξε να φορέσει ένα μίντι μπλε σατέν φόρεμα που αναδείκνυε τέλεια τη σιλουέτα της και το συνδύασε με μαύρα πέδιλα, μπλε τσαντάκι και μια εσάρπα σε αποχρώσεις του λευκού και του μπλε. Τα κοσμήματά της ήταν ένα ζευγάρι πέρλες για σκουλαρίκια και στον λαιμό της, ενώ το μακιγιάζ της ήταν απαλό αλλά όμορφο.

Εξίσου εντυπωσιακή και κομψή όμως ήταν και η κόρη της, Αλίκη Καραμανλή, η οποία επίσης φόρεσε και αυτή μίντι φόρεμα σε πετρόλ απόχρωση και τετράγωνο ντεκολτέ και το συνδύασε με ψηλές πλατφόρμες.

Με τα δίδυμα σε βραδινή έξοδο η Νατάσα Παζαΐτη

Με τα δίδυμα σε βραδινή έξοδο η Νατάσα Παζαΐτη φωτογραφίες 2

Με τα δίδυμα σε βραδινή έξοδο η Νατάσα Παζαΐτη φωτογραφίες

Με τα δίδυμα σε βραδινή έξοδο η Νατάσα Παζαΐτη 

Συγκινεί η νέα ανάρτηση της Νατάσας Παζαΐτη για τα δίδυμα παιδιά της

Η Νατάσα Παζαΐτη Καραμανλή η οποία πριν από λίγες ημέρες γιόρτασε τα γενέθλια της, έκανε μια πάρα πολύ συγκινητική ανάρτηση για τα δίδυμα παιδιά της, που έχει αποκτήσει με τον σύζυγό της και πρώην Πρωθυπουργό της Ελλάδας, Κωνσταντίνο Καραμανλή.

Η επιστήμονας που βοηθάει γυναίκες που έχουν καρκίνο του μαστού, ευχήθηκε στον Αλέξανδρο και την Αλίκη, που σήμερα ενηλικιώνονται με τα πιο γλυκά και όμορφα λόγια, τα οποία συνόδευσε ένα συγκινητικό βίντεο από την ημέρα που ήρθαν στη ζωή, την πρώτη τους μέρα στο σχολείο και γενικά τα μέχρι σήμερα.

«Ευτυχία είναι...να βλέπεις τα παιδιά σου να ενηλικιώνονται...
Σήμερα και επισήμως γίνεστε 18.
Εύχομαι το επόμενο στάδιο της ζωής σας να είναι γεμάτο με επιτεύγματα, ευτυχία και ονειρεμένες στιγμές.
Να μην ξεχνάτε τις παιδικές σας αναμνήσεις και να συνεχίσετε να κάνετε αυτά που αγαπάτε.
Σας εύχομαι χρόνια πολλά και θέλω να σας πω πως είμαι πολύ περήφανη για το ήθος σας, τον χαρακτήρα σας, την ευγένειά σας.
Η ευτυχία που φέρατε στη ζωή μας...αξία ανεκτίμητη!!!!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης της.