Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2023 | Επικοινωνία

Σε σχέση ξανά ο Χάρης Ρώμας - Η αποκάλυψη στον αέρα του Πρωινού μας

«Είμαι πολύ ερωτευμένος»

Σε σχέση ξανά ο Χάρης Ρώμας - Η αποκάλυψη στον αέρα του Πρωινού μας
News 15.09.2022 13:16
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Καλεσμένος στο Πρωινό Μας βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης 15/9 ο Χάρης Ρώμας. Μάλιστα, κατά την διάρκεια της συνέντευξης, η Φαίη Σκορδά κάθισε δίπλα του στον καναπέ και τον ρώτησε για την προσωπική του ζωή, για την οποία έχει μιλήσει αρκετές φορές στο παρελθόν.

Σε σχέση ξανά ο Χάρης Ρώμας

«Έχω σχέση. Είμαι σχεσάκιας, το ξέρεις αυτό», είπε ο Χάρης Ρώμας και η Φαίη Σκορδά έμεινε με το στόμα ανοιχτό. «Κάτι υπάρχει, φαίνεται ότι δεν μπορώ να ζήσω μόνος. Έτυχε. Πριν το καλοκαίρι. Είμαι ερωτευμένος. «Θέλω να συνυπάρχω, θέλω να μοιράζομαι τα πράγματα και τα χαρούμενα πράγματα δεν θέλω να τα ζω μόνος μου. Δεν μου αρέσει καθόλου η μοναξιά», αποκάλυψε ο Χάρης Ρώμας.

Για τα επαγγελματικά του είπε: «Έχουμε γράψει με την Άννα 15 επεισόδια και έχουν εγκριθεί. Είναι δική μου απόφαση να μην παίξω τον πρωταγωνιστικό ρόλο γιατί δεν γίνεται . Έχουμε επενδύσει σε έναν συνάδελφο σπουδαίο για να παίξει τον πρωταγωνιστικό ρόλο».

Τι είχε αποκαλύψει για τον χωρισμό του

Ο Χάρης Ρώμας παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» όπου μίλησε για όλους και για όλα. Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε για το χωρισμό του μετά από δέκα χρόνια αλλά και για το νέο βήμα που έκανε στη ζωή του.

Το 2021 σας έφερε έναν χωρισμό μετά από δέκα χρόνια σχέσης. Τελικά ο χωρισμός είναι ένας μικρός θάνατος;

Ένας χωρισμός είναι σίγουρα ένας μικρός θάνατος,αλλά δίνει τη δυνατότητα και για μια μεγάλη ανάσταση.

Μια νέα σχέση, με την οποία μάλιστα συγκατοικήσατε και αρκετά γρήγορα. Τι είχε αυτός ο άνθρωπος και σας έκανε να δώσετε μια ευκαιρία σε αυτόν τον έρωτα;

Όλα καλά, αλλά ας προχωρήσουμε σε επόμενη ερώτηση. Γιατί θεωρώ ιλαρό ένας άντρας στην ηλικία μου να εκθέτει την αισθηματική και ερωτική του ζωή. Το «όλα καλά» τα λέει όλα, ελπίζω.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Έπαθα σοκ» - Το άγνωστο περιστατικό που αποκάλυψε ο Χάρης Ρώμας και τον συγκλόνισε

«Η Ντίνα Κώνστα μου είχε πει...» - Το άγνωστο όνειρο του Χάρη Ρώμα και η σχετική ατάκα της αείμνηστης ηθοποιού

Share