«Έλεος, ξεφτίλα! Να υπάρχει κι ένα όριο» - Χαμός στον αέρα του ALPHA με την Δήμητρα Αλεξανδράκη για τον Δημήτρη Ρόκκο

Το ξέσπασμά της για τις αναρτήσεις που είχε κάνει για την Τούνη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Έλεος, ξεφτίλα! Να υπάρχει κι ένα όριο» - Χαμός στον αέρα του ALPHA με την Δήμητρα Αλεξανδράκη για τον Δημήτρη Ρόκκο

Καλεσμένη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης 15/9 η Δήμητρα Αλεξανδράκη, η οποία πέραν του ότι αποκάλυψε πως παντρεύτηκε, προχώρησε και σε ένα έντονο ξέσπασμα κατά του Δημήτρη Ρόκκου για τις αναρτήσεις που είχε κάνει για την Ιωάννα Τούνη.

Το ξέσπασμα της Δήμητρας Αλεξανδράκη για τον γιο του Στέλιου Ρόκκου, Δημήτρη

«Θα εκφραζόμουν πολύ άσχημα, αλλά η Ιωάννα με σταμάτησε. Το ότι ένας άνθρωπος επειδή δεν έχει καταφέρει ούτε μέσω του μπαμπά του να πάρει τη δημοσιότητα ή τη δουλειά που θέλει να έχει και να αποκτήσει στη ζωή του την καριέρα που θέλει και δεν την έχει καταφέρει και προσπαθεί να την πάρει πατώντας πάνω σε ονόματα ανθρώπων που δεν του έχουν φταίξει σε τίποτα…

Γιατί δεν βγαίνει να μιλήσει για τη μουσική του και βγαίνει να μιλήσει για την Ιωάννα; Να γυρνάς και να λες αυτή τη λέξη; Αν σε μάθανε εσένα έτσι, δεν σημαίνει ότι όλοι οι άνθρωποι είναι έτσι. Έλεος, ξεφτίλα! Να υπάρχει κι ένα όριο. Εκνευρίστηκα που είδα ξανά το συγκεκριμένο άτομο. Ρε μάγκα, εσένα ποια είναι η δουλειά σου; Εγώ δεν τον ήξερα. Του κάνω το αντίστροφο για να καταλάβει πόσο άσχημο είναι», είπε με έντονο ύφος.

«Πολύ αξία δώσαμε», είπε ο Δημήτρης Ρόκκος για την Τούνη

Στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» παραχώρησε δηλώσεις ο Δημήτρης Ρόκκος. Μεταξύ άλλων ο νεαρός τραγουδιστής "άνοιξε" την καρδιά του και αναφέρθηκε για την περίοδο που σκέφτηκε να εγκαταλείψει τον χώρο της μουσικής βιομηχανίας.

Ο ίδιος είπε χαρακτηριστικά: «Με την οικογένειά μου, με τις συντρόφους μου, υπήρχε συνεχώς πάντα κάποιο πρόβλημα συνεννόησης, αλλά ο κοινός παρονομαστής ήμουν εγώ. Δεν είναι ότι έκανα τη ζωή τη δική μου μόνο δύσκολη και είπα να τη φτιάξω, δημιουργούσα και προβλήματα σε άλλους».

Και στη συνέχεια αποκάλυψε: «Επηρεαζόμουν και από την τότε σχέση μου αρκετά και ένα καλό ταρακούνημα που είχα ήταν όταν έπιασα τον εαυτό μου εκείνη την περίοδο να θέλει να αφήσει τη μουσική, να βρει μια συγκαταβατική δουλειά πρωινή για να είναι ευχαριστημένη η σύντροφός μου και λέω: “Τι κάνω;”»

Ο Δημήτρης Ρόκκος ρωτήθηκε για τις δηλώσεις του κατά της Ιωάννας Τούνη οι οποίες σχολιάστηκαν έντονα μέσα στο καλοκαίρι. «Πολύ αξία δώσαμε σε αυτό, δεν θέλω να πω τίποτα. Θα ήθελα να πω κι άλλα , αλλά επειδή ξέρω από τηλεόραση, δεν…» είπε μη θέλοντας να δώσει συνέχεια στο θέμα.