«Νιώθω ότι η Σπυροπούλου με τον Σταθοκωστόπουλο είναι...» - "Ξαναχτυπά" η Καινούργιου με τις δηλώσεις της

Τους αποθέωσε για τα καλά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
«Νιώθω ότι η Σπυροπούλου με τον Σταθοκωστόπουλο είναι...» -

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βιώνει μια ευχάριστη περίοδο στην ζωή της καθώς πρόκειται να γίνει μητέρα για πρώτη φορά. Όπως είναι λογικό τόσο η ίδια όσο και ο αγαπημένος της, Βασίλης Σταθοκωστόπουλος περιμένουν πως και πως να πάρουν στην αγκαλιά τους τον καρπό του έρωτά τους.

Μεταξύ άλλων, το πρωί της Πέμπτης (15/9) μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα» προβλήθηκε η συνέντευξη που παραχώρησε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Με αφορμή το συγκεκριμένο γεγονός η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να αναφερθεί on air για την ίδια αλλά και τον σύντροφό της.

Οι δηλώσεις της Κατερίνας Καινούργιου για την Σπυροπούλου και τον Σταθοκωστόπουλο

«Να είναι γερό και καλότυχο. Πόσο ωραία τα λέει. Σου λέει ότι αυτή τη στιγμή η οικογένεια είναι η προτεραιότητά της. Πάντως παιδιά να πω ότι ταιριάζουν πάρα πολύ.

Δε ξέρω πόσο καιρό είναι μαζί αλλά τους βλέπεις και είναι σαν να είναι φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον και σαν εξωτερικά και σαν χαρακτήρες. Εγώ που τους ξέρω και τους δυο νομίζω ότι θα τα βρουν πολύ καλά μεταξύ τους… Με το καλό. Με έναν πόνο, γερό και καλότυχο».

To σχόλιο της Καινούργιου με αφορμή το γάμο Σπυροπούλου με Σταθοκωστόπουλο

Αποκλειστικές πληροφορίες για το γάμο της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο μετέφερε η εκπομπή Super Κατερίνα, λίγους μήνες πριν γίνουν γονείς για πρώτη φορά. Συγκεκριμένα, όπως ανέφεραν μέχρι το τέλος του Σεπτέμβρη θα παντρευτούν με πολιτικό γάμο.

Με αφορμή λοιπόν, την είδηση αυτή η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να κάνει μια αναφορά στη σχέση της με τον επιχειρηματία αλλά και τον πρώην σύντροφό της, Φίλιππο Τσαγκρίδη. Στον Φίλιππο μάλιστα, αναφέρθηκε και χθες 12/9 αλλά και στο παιδί που θα ήθελε να κάνει.

«Γιατί δεν μου τα λέτε, μην αγχώνεστε, έχουν περάσει 100 χρόνια. Χαίρομαι που παντρεύονται, αλήθεια. Αν τα είχε φτιάξει με τον Φίλιππο που είναι μια ιστορία πρόσφατη, εκεί αν μάθαινα τώρα ότι παντρεύεται ο Φίλιππος θα στεναχωριόμουν, θα έσκαγα. Τώρα που έχουν περάσει 100 χρόνια, ούτε που στεναχωριέμαι, χαίρομαι κιόλας», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.