"Και εγώ αν..." - Η αναφορά της Κατερίνας Καινούργιου στον Τσαγκρίδη και το παιδί που θέλει να κάνει

Της έκανε προξενιό στον αέρα της εκπομπής ο πατέρας του Σάκη Τανιμανίδη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor

Καλεσμένος στην εκπομπή Super Κατερίνα, βρέθηκε ο πατέρας του Σάκη Τανιμανίδη, κ. Στέφανος, ο οποίος αρχικά ρωτήθηκε για την βάφτιση των διδύμων του γιου του και της συζύγου Χριστίνας Μπόμπα. Μια πρόταση του όμως, έκανε την Κατερίνα Καινούργιου να αναφερθεί στον Φίλιππο Τσαγκρίδη.

Συγκεκριμένα, ο κ. Στέφανος Τανιμανίδης ανέφερε πως οι εγγονές θα πάρουν τα ονόματα «Αριάνα και Φιλίππα», με την παρουσιάστρια να ενθουσιάζεται με το όνομα της Φιλίππα.

Η αναφορά της Καινούργιου στον Τσαγκρίδη

«Αχ τι ωραίο το Φιλίππα. Μα κι εγώ αν έκανα κορίτσι πάντα ήθελα να το πω Φιλίππα. Πριν γνωρίσω τον Φίλιππο» σχολίασε η Κατερίνα Καινούργιου. Μάλιστα, με αφορμή τη δήλωση της αυτή ο κ. Στέφανος της έκανε προξενιό.

«Έχουμε υπόψιν και γαμπρό. Έχουμε γιατρό στη Θεσσαλονίκη, είναι Πόντιος. Ωραίο παλικάρι, ψηλός, φίλος των παιδιών. Είναι 45 ετών. Δεν είναι μεγάλος, πρέπει να υπάρχει μια διαφορά. Καλός, καλή περίπτωση. Ανύπαντρος. Θα το δούμε. Είναι γυναικολόγος. Μην το απορρίπτεις. Δες πρώτα» είπε στην Κατερίνα Καινούργιου ο πατέρας του Σάκη Τανιμανίδη.

Η απάντηση της στις φήμες επανασύνδεσης με τον Φίλιππο

Την Κατερίνα Καινούργιου συνάντησε η κάμερα του Χαμογέλα και Πάλι με την παρουσιάστρια να απαντά εκτός από τις κόντρες μεταξύ συνεργατών της και του Παπανώτα και στις φήμες περί επανασύνδεσης με τον Τσαγκρίδη. Αποκάλυψε μεταξύ άλλων και το ποιος της έκανε δώρο το περιδέραιο που φορούσε δίνοντας μια σαφή απάντηση για τον πρώην σύντροφό της.

Μετά από ένα δύσκολο καλοκαίρι επανασύνδεσης αλλά και χωρισμού με τον εφοπλιστή, η παρουσιάστρια πολλές φορές με αναρτήσεις της εξέφρασε την πικρία της. Ωστόσο με την επανέναρξη της εκπομπής της φαίνεται να έχει βρει τον εαυτό της και να δηλώνει αισιόδοξη για το μέλλον, κάτι που φαίνεται και από τα υψηλά νούμερα που σημειώνει μέχρι στιγμής.

Είπε λοιπόν στην κάμερα του «Χαμογέλα και πάλι»:

«Όπως τα είπες... Φήμες, δεν ισχύει τίποτα από όλα αυτά. Δεν υπάρχει λόγος να το συζητήσω, δεν υπάρχει κάποια επανασύνδεση. Όσες φορές έχω πει ποτέ δεν θα κάνω αυτό, αυτό το πράγμα έχει ξανασυμβεί. Ποτέ δεν λέω ποτέ. Το περιδέραιο που φορούσα ήταν ένα δώρο στον εαυτό μου. Δεν ήταν κανενός άλλου», είπε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Καινούργιου.