Δίκη Φιλιππίδη: "Οι σχέσεις του με τις συναδέλφους του ήταν..." - Τι κατέθεσε ο γαμπρός της Ελπίδας Νίνου

«Τον πήρα τηλέφωνο να δω τι έγινε... Μου λέει...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
NDP Photos
NDP Photos

Συνεχίζεται και σήμερα 15/9 η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, με τον Σπύρο Μπιμπίλα να ήταν αυτός που κατέθεσε χθες και έφερε στο φως πολλά σοκαριστικά περιστατικά, με πρωταγωνιστές τον ηθοποιό και την σύζυγό του, Ελπίδα Νίνου.

Αυτός που καταθέτει σήμερα είναι ο σύζυγος της αδερφής της, ο οποίος όπως είπε δεν πίστεψε τίποτα από τις καταγγελίες σε βάρος του ηθοποιού.

Τι κατέθεσε ο γαμπρός της Ελπίδα Νίνου στην σημερινή 15/6 δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη

«Τον πήρα τηλέφωνο να δω τι έγινε. Μου λέει ότι ακούς είναι ψέματα. Οι σχέσεις του με τις συναδέλφους του ήταν πολύ καλές, εκτός από την περίοδο των προβών. Με όσους έχω συνεργαστεί σκηνοθέτες συμβαίνει αυτό» είπε μεταξύ άλλων.

Αναφορικά με την πρώτη καταγγέλλουσα, περιέγραψε μια φορά που πήγε στο θέατρο κατά τη διάρκεια πρόβας της παράστασης και του είπε ότι θέλει να δει τον Πέτρο Φιλιππίδη.

«Της λέω να του το πω. Τον ρώτησα, είδα ότι αντέδρασε λίγο κάπως, και μου λέει καλά «βάλε τη στο βάθος να βλέπει να καθίσει ήσυχη». Την έβαλα στη 13η σειρά και συνεχίστηκε η πρόβα. Μόλις τελείωσε η πρόβα η πρώτη καταγγέλλουσα έφυγε μόνη της. Μετά από κάποιες μέρες ξαναήρθε. Της λέω «δε μπορείς να έρχεσαι έτσι, μου κάνει φασαρία». Μου απάντησε «μα του έχω μιλήσει» και μπήκε μέσα».

«Ας την να βλέπει μωρέ, πάει στη δραματική σχολή. Τρελό είναι δεν το βλέπεις;» είπε σύμφωνα με τον μάρτυρα ο ηθοποιός.

Τι είπε νωρίτερα ο γιος του στους δημοσιογράφους

Συγκεκριμένα, ο γιος του γνωστού ηθοποιού, Δημήτρης επέλεξε σήμερα 15/9 να μπει από διαφορετική είσοδο από εκείνη που μπήκε ο πατέρας με την μητέρα του. Φυσικά, όταν οι δημοσιογράφοι τον πλησίασαν δεν δίστασε να "σπάσει" την σιωπή του.

Σύμφωνα λοιπόν με την εκπομπή «Super Κατερίνα», η δημοσιογράφος της εκπομπής Μαρία Βλάχου αποκάλυψε πως σε επικοινωνία που είχε με τον γιο του Πέτρου Φιλιππίδη έξω από τη δικαστική αίθουσα εκείνος της μίλησε και της εξήγησε για ποιον λόγο κρατάει αυτή την στάση.

«Δεν θέλω να κάνω κάποια δήλωση στους δημοσιογράφους όχι γιατί έχω κάποιο πρόβλημα μαζί σας αλλά γιατί δε θέλω να μιλάω. Εδώ δεν έχω μιλήσει ποτέ για τη δουλειά μου. Δε θέλω να μιλήσω για τη συγκεκριμένη υπόθεση. Δε θέλω να παρεξηγείτε το ύφος μου γιατί πολλές φορές έχει παρεξηγηθεί. Έτσι είμαι στην καθημερινότητά μου. Μπορεί να είμαι σκυθρωπός και να μην χαμογελάω αλλά δεν το κάνω επειδή έχω πρόβλημα με τους δημοσιογράφους».