''Με βαραίνει λίγο παραπάνω...'' - Τα ''βάσανα'' του Ηλία Βρεττού λίγο καιρό μετά το γάμο του με τη Δεληγιάννη

Άφησε άφωνους τους δημοσιογράφους

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
anastasia deligianni - instagram
anastasia deligianni - instagram

Λίγες μόλις μέρες έχουν περάσει από τότε που ο Ηλίας Βρεττός και η Αναστασία Δεληγιάννη ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας στην Κύμη της Εύβοιας, μετά από δύο χρόνια σχέσης. Το ανδρόγυνο ζει τον έρωτά του, ενώ ο γνωστός τραγουδιστής σε δηλώσεις του στις κάμερες, ενημέρωσε πως μόνο ένα πράγμα έχει αλλάξει μετά τον γάμο και τον βαραίνει λίγο.

Ο γάμος ξεπέρασε κάθε προσδοκία και το ζευγάρι έλαμπε από ομορφιά και ευτυχία. Πρόσφατα ήρθαν στη δημοσιότητα και αδημοσίευτες φωτογραφίες του ζευγαριού αλλά και των λαμπερών προσκεκλημένων από την τελετή.

Τι είναι αυτό που άλλαξε μετά το γάμο του Ηλία Βρεττού

Δύο εβδομάδες μετά το γάμο του ο τραγουδιστής ετοίμασε βαλίτσες, καθώς ξεκινάει η περιοδεία του μαζί με την Έλλη Κοκκίνου σε Αμερική και Καναδά. Όπως αποκάλυψε ο Ηλίας Βρεττός παίρνει μαζί την Αναστασία Δεληγιάννη, συνδυάζοντας δουλειά και mini μήνα του μέλιτος.

Ωστόσο, όταν ρωτήθηκε αν άλλαξε κάτι μεταξύ του ίδιου και της συζύγου του μετά τον γάμο, εκείνος απάντησε με χιούμορ: Ναι με βαραίνει λίγο παραπάνω το δάχτυλο μου από την βέρα, κατά τα άλλα τίποτα άλλο».

Δεν πίστευε στα μάτια του όταν είδε τη νύφη

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει το ζευγάρι μετά το γάμο του, τον οποίο κράτησαν και μακριά από την δημοσιότητα όσο μπόρεσαν.

Ωστόσο η κάμερα της εκπομπής Open Weekend βρέθηκε στην Κύμη και πέτυχαν τον τραγουδιστή λίγο πριν μπει στην εκκλησία!

«Που μας βρήκατε ρε παιδιά; Είναι η πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής μου και σας ευχαριστώ που είσαστε όλοι εδώ. Δεν έχουμε άγχος, αλλά μόνο χαρά. Σας ευχαριστούμε που είσαστε εδώ. Δεν έχω δει πιο ωραία νύφη εγώ προσωπικά και είμαι ευτυχισμένος που την παντρεύτηκα. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ όλους που ήσαστε εδώ. Σας αγαπάμε και πάμε να περάσουμε καλά».