Έλαμπαν από χαρά - Αδημοσίευτες φωτογραφίες από τον γάμο του Ηλία Βρεττού και της Αναστασίας Δεληγιάννη

Νέα στιγμιότυπα από την ξεχωριστή αυτή μέρα για το ζευγάρι

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Πηγή: Instagram / Ilias Vrettos
Πηγή: Instagram / Ilias Vrettos

Την αγαπημένη του, Αναστασία Δεληγιάννη, παντρεύτηκε στις 1/9 ο Ηλίας Βρεττός στην Κύμη στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου. Μάλιστα, ο γνωστός τραγουδιστής, δέκα μέρες μετά την όμορφη αυτή μέρα, θέλησε να μοιραστεί ακόμα 10 φωτογραφίες από τον γάμο τους, τις οποίες βλέπουμε για πρώτη φορά.

«Επειδή η Αναστασία έχει αλλεργία με τη δημοσιότητα, θα προσπαθήσω να κρατήσω τον γάμο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και σε κλειστό κύκλο. Έχω μια σχέση που με ισορροπεί με έναν άνθρωπο που είναι σε πολλά αντίθετος από μένα και αυτή η αντίθεση είναι αυτή που μας δένει. Έκανα πρόταση γάμου, όλα έγιναν με παραδοσιακό τρόπο. Όλα θα γίνουν με τη σωστή σειρά των πραγμάτων. Ο γάμος θα γίνει στην ιδιαίτερη πατρίδα τη δικιά μου, την Εύβοια σε πολύ κλειστό κύκλο και όπως το έχουμε φανταστεί και οι δυο μας», είχε πει λίγο πριν τον γάμο ο Ηλίας Βρεττός.

Στα νέα στιγμιότυπα που μοιράστηκε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagra, η χαρά είναι αποτυπωμένη στο πρόσωπό τους και φαίνεται πως εκείνη η μέρα ήταν πιο ξεχωριστή από ποτέ, ενώ μάλιστα ο Ηλίας Βρεττός τόνισε πως δεν έχει ξανά δει ποτέ πιο ωραία νύφη!

Αδημοσίευτες φωτογραφίες από τον γάμο του Ηλία Βρεττού και της Αναστασίας Δεληγιάννη

Αδημοσίευτες φωτογραφίες από τον γάμο του Ηλία Βρεττού και της Αναστασίας Δεληγιάννη 4
Πηγή: Instagram / Ilias Vrettos

Αδημοσίευτες φωτογραφίες από τον γάμο του Ηλία Βρεττού και της Αναστασίας Δεληγιάννη 3
Πηγή: Instagram / Ilias Vrettos

Αδημοσίευτες φωτογραφίες από τον γάμο του Ηλία Βρεττού και της Αναστασίας Δεληγιάννη 2
Πηγή: Instagram / Ilias Vrettos

Αδημοσίευτες φωτογραφίες από τον γάμο του Ηλία Βρεττού και της Αναστασίας Δεληγιάννη
Πηγή: Instagram / Ilias Vrettos

Η πρώτη ανάρτηση της Αναστασίας Δεληγιάννη μετά τον γάμο της με τον Ηλία Βρεττό

Μάλιστα, το βράδυ της Δευτέρας 5/9, η Αναστασία Δεληγιάννη προχώρησε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram στην πρώτη ανάρτηση για τον γάμο της με τον Ηλία Βρεττό (δείτε εδώ και την αντίστοιχη του τραγουδιστή).

«Δεν έχω λόγια να σας ευχαριστήσουμε όλους για τις υπέροχες και αμέτρητες ευχές σας εύχομαι και η δίκη σας στιγμή να είναι όπως την ζήσαμε εμείς αυτές τις ημέρες ,με συγγενείς , καλούς φίλους και τον άνθρωπο που θέλετε δίπλα σας! Να ζήσουμε μωρό μου @vrettos_ilias “σ αγαπώ ως το άπειρο”», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Αναστασία Δεληγιάννη.

undefined