«Δεν έχω δει πιο ωραία νύφη!» - Λάμπει από ευτυχία ο Ηλίας Βρεττός μετά τον γάμο του

Οι πρώτες δηλώσεις του τραγουδιστή

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Δεν έχω δει πιο ωραία νύφη!» - Λάμπει από ευτυχία ο Ηλίας Βρεττός μετά τον γάμο του

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν τα τελευταία εικοσιτετράωρα, ο Ηλίας Βρεττός και η εκλεκτή της καρδιάς του Αναστασία Δεληγιάννη, καθώς την Πέμπτη 1/9 το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου στον τόπο καταγωγής του τραγουδιστή (δείτε εδώ το εντυπωσιακό νυφικό της) μετά από τρία περίπου χρόνια σχέσης, και μακριά από την δημοσιότητα όσο μπόρεσαν.

Ωστόσο η κάμερα της εκπομπής Open Weekend βρέθηκε στην Κύμη και πέτυχαν τον τραγουδιστή λίγο πριν μπει στην εκκλησία!

Οι δηλώσεις του Ηλία Βρεττού στην εκκλησία

«Που μας βρήκατε ρε παιδιά; Είναι η πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής μου και σας ευχαριστώ που είσαστε όλοι εδώ. Δεν έχουμε άγχος, αλλά μόνο χαρά. Σας ευχαριστούμε που είσαστε εδώ. Δεν έχω δει πιο ωραία νύφη εγώ προσωπικά και είμαι ευτυχισμένος που την παντρεύτηκα. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ όλους που ήσαστε εδώ. Σας αγαπάμε και πάμε να περάσουμε καλά».

'Βροχή'' το ρύζι κατά την έξοδο από την εκκλησία

Ο γάμος του Ηλία Βρεττού και της Αναστασίας Δεληγιάννη είναι γεγονός, αφού το ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας στην Κύμη της Εύβοιας. Παρά το γεγονός ότι προσπάθησαν να κρατήσουν το γάμο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ο ενθουσιασμός του κόσμου ήταν πολύ μεγάλος για αυτό και πολλές είναι οι φωτογραφίες που διέρρευσαν. Έτσι όπως θα δείτε και παρακάτω, η τελετή ολοκληρώθηκε με πολύ κέφι αλλά και ρύζι από τους προσκεκλημένους, που ''έλουσαν'' το νεόνυμφο ζευγάρι.

Ο γάμος τα είχε όλα, κορναρίσματα, χαρές, αλλά και βαρύ ζειμπέκικο του γαμπρού σε αποκλειστικό βίντεο που σας εξασφαλίσαμε στο bachelor party, αφού το ζευγάρι βρισκόταν επί μέρες στην Εύβοια και φρόντισε να χαρεί κάθε του στιγμή πριν αλλά και μετά από την όμορφη τελετή.

Το φιλί του Βρεττού και της Δεληγιάννη κατά την έξοδο από την εκκλησία

Βρεττός και Δεληγιάννη λούζονται από ρύζι