Όλα τα βλέμματα πάνω της - Με στρας και διαφάνειες το εξώπλατο νυφικό της Αναστασίας Δεληγιάννη

Φόρεσε και μακρύ πέπλο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Όλα τα βλέμματα πάνω της - Με στρας και διαφάνειες το εξώπλατο νυφικό της Αναστασίας Δεληγιάννη

"Βροχή" έπεσε το ρύζι στον γάμο του Ηλία βρεττού και της Αναστασίας Δεληγιάννη κατά την έξοδό τους από την εκκλησία, αλλά τα βλέμματα των αγαπημένων προσώπων του ζευγαριού δεν μπορούσαν να στραφούν αλλού, πέρα από την νύφη, η οποία φόρεσε ένα συγκλονιστικό νυφικό και έκανε μία τρομερή εμφάνιση.

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια κατέβηκε από το αμάξι έχοντας στο πλευρό της τον πατέρα της, αφήνοντας τα μαλλιά της κάτω σε χαλαρή μπούκλα, ενώ στο κεφάλι της είχε ένα πολύ μακρύ πέπλο. Το μακιγιάζ της ήταν γήινο σε απαλούς τόνους, όπως αρμόζει σε μία τέτοια περίσταση και το φόρεμά της ήταν όλο ημιδιάφανο και στο μεγαλύτερο μέρος του υπήρχαν λεπτομέρειες με στρας και διαμάντια που έλαμπαν όλο το βράδυ.

Είχε κλειστό λαιμό, όμως τα χέρια της ήταν ελεύθερα, όπως και η πλάτη της, η οποία ήταν όλη έξω, και στο σύνολο είχε στενή γραμμή για να κολακεύει την σιλουέτα της. Το πέδιλο που επέλεξε δεν είναι ευδιάκριτο, ωστόσο το φόρεμα δεν ήταν πολύ μακρύ για να μπορεί μην την εμποδίζει.

Το νυφικό της Αναστασίας Δεληγιάννη

Αναστασία Δεληγιάννη γάμος

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: NDP

Το γλέντι μετά τον γάμο του ζευγαριού

Ο Ηλίας Βρεττός και η καλή του, Αναστασία Δεληγιάννη ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, ύστερα από περίπου τρία χρόνια σχέσης, στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στην Κύμη, όπως ήδη επισημάνθηκε, ακολουθώντας ένα απίστευτο γλέντι δίπλα στο κύμα. Εκεί βρέθηκαν όλα τους τα αγαπημένα πρόσωπα για να γιορτάσουν τον έρωτα και την χαρά τους και φυσικά οι δυο τους δεν θα μπορούσαν να είναι περισσότερο ευτυχισμένοι.

Μέσα από το Instagram διέρρευσαν ορισμένα βίντεο από το γαμήλιο πάρτι μετά το μυστήριο και μόλις έφτασε το ζευγάρι στο κέντρο εκδηλώσεων ο ουρανός γέμισε πυροτεχνήματα και οι φίλοι τους δεν μπορούσαν να σταματήσουν να φωνάζουν από τον ενθουσιασμό τους. Αφού έκοψαν την τούρτα, ξεκίνησε ο πρώτος τους χορός ως νεόνυμφοι, με τους δυο τους να αγκαλιάζονται και να φιλιούνται διαρκώς, ενώ έπειτα ξεκίνησε η ξέφρενη διασκέδαση.

Μάλιστα, ο τραγουδιστής είχε και τα γενέθλιά του, και η γυναίκα της ζωής του του ετοίμασε έκπληξη φέρνοντας και μία δεύτερη τούρτα. Φυσικά, ο ίδιος δεν θα μπορούσε να μην χορέψει ένα ζεϊμπέκικο, καθώς είναι αυτό που τον χαρακτηρίζει και το ίδιο έκανε και πριν από αυτή την ημέρα.