''Βροχή'' το ρύζι στον γάμο του Βρεττού και τη Δεληγιάννη στην Εύβοια - Φωτογραφίες της εξόδου τους από την εκκλησία

Δε σταμάτησαν να φιλιούνται

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
''Βροχή'' το ρύζι στον γάμο του Βρεττού και τη Δεληγιάννη στην Εύβοια - Φωτογραφίες της εξόδου τους από την εκκλησία

Ο γάμος του Ηλία Βρεττού και της Αναστασίας Δεληγιάννη είναι γεγονός, αφού το ζευγάρι χθες 2/9 ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας στην Κύμη της Εύβοιας. Παρά το γεγονός ότι προσπάθησαν να κρατήσουν το γάμο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ο ενθουσιασμός του κόσμου ήταν πολύ μεγάλος για αυτό και πολλές είναι οι φωτογραφίες που διέρρευσαν. Έτσι όπως θα δείτε και παρακάτω, η τελετή ολοκληρώθηκε με πολύ κέφι αλλά και ρύζι από τους προσκεκλημένους, που ''έλουσαν'' το νεόνυμφο ζευγάρι.

Ο γάμος τα είχε όλα, κορναρίσματα, χαρές, αλλά και βαρύ ζειμπέκικο του γαμπρού σε αποκλειστικό βίντεο που σας εξασφαλίσαμε στο bachelor party, αφού το ζευγάρι βρισκόταν επί μέρες στην Εύβοια και φρόντισε να χαρεί κάθε του στιγμή πριν αλλά και μετά από την όμορφη τελετή.

Η στιγμή της εξόδου από την εκκλησία - ''Έλουσαν'' με ρύζι Βρεττό και Δεληγιάννη

Το φιλί του Βρεττού και της Δεληγιάννη κατά την έξοδο από την εκκλησία

Βρεττός και Δεληγιάννη λούζονται από ρύζι

Τι είχε δηλώσει για τη σχέση τους πριν το γάμο

Στη κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» είχε μιλήσει πριν από μήνες ο Ηλίας Βρεττός. Ο γνωστός τραγουδιστής μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην σύντροφο του, Αναστασία Δεληγιάννη, με την οποία είναι μαζί τα τελευταία 3 χρόνια (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες από τις διακοπές τους).

«Είμαι τέλεια, πολλές σχέσεις τις έχω προφυλάξει δεν είναι η πρώτη σχέση που προφυλάσσω τύχαινε για κάποιους λόγους, κάποιες σχέσεις να βγαίνουν έντονα στην δημοσιότητα. Όσοι είναι στον χώρο γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι εγώ ποτέ δεν επέλεγα και δεν ήθελα να μιλήσω από εκεί και πέρα όταν υπάρχουν παπαράτσι και φωτογραφίες δεν γίνεται. Εγώ σιχαίνομαι αυτά τα στημένα.

Με την Αναστασία είμαστε μαζί 3 χρόνια, συγκατοικούμε μένουμε μαζί, είναι πάρα πολύ όμορφο. Είμαι με έναν άνθρωπο που αισθάνομαι ότι μου δίνει ισορροπία και ότι μου δίνει δύναμη να πηγαίνω μπροστά. Με έναν άνθρωπο που είσαι 3 χρόνια το επόμενο βήμα είναι η επισημοποίηση της σχέσης, αν όλα πάνε καλά και αν θέλει ο Θεός θα έρθει».