Σχηματίζοντας το άπειρο πλάι πλάι - Η πρώτη φωτογραφία του Ηλία Βρεττού από τον γάμο του

Η ανάρτησή του στο Instagram λίγες μέρες μετά

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Σχηματίζοντας το άπειρο πλάι πλάι - Η πρώτη φωτογραφία του Ηλία Βρεττού από τον γάμο του

Πριν λίγες μέρες και συγκεκριμένα την Πέμπτη 1/9, ο αγαπητός Ηλίας Βρεττός, παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του Αναστασία Δεληγιάννη, στον τόπο καταγωγής του την Κύμη Ευβοίας, και από τότε το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας, εφόσον και επίσημα ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου.

Το απόγευμα της Κυριακής 4/ 9 λοιπόν ο τραγουδιστής έκανε την πρώτη ανάρτηση μετά τον γάμο, του δημοσιεύοντας σχετική φωτογραφία από το γαμήλιο πάρτι στο πλευρό της συζύγου του, συνοδεύοντάς την με ένα γλυκό μήνυμα.

Η πρώτη ανάρτηση του Βρεττού μετά τον γάμο του

«Ως το άπειρο μωρό μου. Σας ευχαριστούμε για τις αμέτρητες ευχές! Εύχομαι να νιώσετε όσο ευτυχισμένοι νιώθουμε εμείς αυτές τις μέρες», έγραψε χαρακτηριστικά.

Η πρώτη φωτογραφία του Βρεττού μετά το γάμο του

Πηγή φωτογραφίας: Instagram / Ηλίας Βρεττός

«Δεν έχω δει πιο ωραία νύφη!»

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν τα τελευταία εικοσιτετράωρα, ο Ηλίας Βρεττός και η εκλεκτή της καρδιάς του Αναστασία Δεληγιάννη, καθώς την Πέμπτη 1/9 το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου στον τόπο καταγωγής του τραγουδιστή (δείτε εδώ το εντυπωσιακό νυφικό της) μετά από τρία περίπου χρόνια σχέσης, και μακριά από την δημοσιότητα όσο μπόρεσαν αφού οι κάμερες ήταν εκεί.

Ωστόσο η κάμερα της εκπομπής Open Weekend βρέθηκε στην Κύμη και πέτυχαν τον τραγουδιστή λίγο πριν μπει στην εκκλησία!

«Που μας βρήκατε ρε παιδιά; Είναι η πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής μου και σας ευχαριστώ που είσαστε όλοι εδώ. Δεν έχουμε άγχος, αλλά μόνο χαρά. Σας ευχαριστούμε που είσαστε εδώ. Δεν έχω δει πιο ωραία νύφη εγώ προσωπικά και είμαι ευτυχισμένος που την παντρεύτηκα. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ όλους που ήσαστε εδώ. Σας αγαπάμε και πάμε να περάσουμε καλά».