Χαμογελάει ξανά η Κατερίνα Μονογυιού - Αποκλειστικές φωτογραφίες από τη βάπτιση του γιου του Τζώρτζη στη Μύκονο

Στιγμές ευτυχίας λίγους μήνες μετά τον τραγικό θάνατο του αδερφού της

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Κατερίνα Μονογυιού είχε τη μεγάλη χαρά πριν από λίγες μέρες να γίνει νονά του γιου του αδερφού της Τζώρτζη, που έφυγε από τη ζωή πριν από μήνες σε τραγικό τροχαίο δυστύχημα. Η τελετή έγινε στη Μύκονο, όπου διαμένει μόνιμα η βουλευτής και όπως θα δείτε και από τις φωτογραφίες ήταν αρκετή για να φέρει ξανά την ευτυχία τόσο στο δικό της πρόσωπο, όσο και στης χήρας του Αθηνάς Κοντοπάνου.

Υπενθυμίζουμε ότι ήταν 12 Ιανουαρίου, όταν ο άτυχος Τζώρτζης Μονογυιός, τον οποίο είχαμε δει στο παρελθόν και σε ριάλιτι, έχασε τον έλεγχο της νέας του Ferrari στη Βούλα και καρφώθηκε σε ένα δέντρο. Από το δυστύχημα εκείνος βρήκε ακαριαία το θάνατο, ενώ ο σύζυγός του επέζησε και προσπαθεί να συνεχίσει τη ζωή της, όπως θα ήθελε και ο ίδιος, να βλέπει δηλαδή την οικογένειά του να ευτυχεί.

Οι αδημοσίευτες φωτογραφίες από τη βάπτιση του γιου του Τζώρτζη Μονογυιού

Η Κατερίνα Μονογυιού βαπτίζει τον γιο του αδερφού της

Η Αθηνά Κοντοπάνου με τα δύο της παιδιά

Η Κατερίνα Μονογυιού με τον γιο του αδερφού της Τζώρτζη

Η Κατερίνα Μονογυιού με την Αθηνά Κοντοπάνου στη βάπτιση

Αποκάλυφθηκε ότι πήρε διαζύγιο μετά από 8 χρόνια γάμου

Σαν "βόμβα" έσκασε η είδηση πως η Κατερίνα Μονογυιού και ο Χάρης Μαριόλης αποφάσισαν να πάρουν χωριστούς δρόμους μετά από 8 χρόνια όπου είχαν ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου. Σύμφωνα λοιπόν με το «Secret» της εφημερίδας «Παραπολιτικά», η βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας είναι πλέον μόνη στη ζωή.

Κατερίνα Μονογυιού - Χάρης Μαριόλης

Μάλιστα, το διαζύγιο έχει ήδη βγει εδώ και αρκετούς μήνες ενώ οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι διατηρούν μέχρι και σήμερα καλές σχέσεις. Από την άλλη, η γνωστή πολιτικός δεν θέλει να απασχολεί ιδιαίτερα καθώς πριν από λίγο καιρό είχε χάσει και τον αγαπημένο της αδερφό, Τζώρτζη μετά από τροχαίο.

Να τονίσουμε πως η Κατερίνα Μονογυιού ήταν αρραβωνιασμένη με τον πρώην σύζυγό της από το 2013, ενώ το 2016 πραγματοποίησαν τον θρησκευτικό γάμο τους στη Μύκονο.

Εκείνη ωστόσο μετέπειτα σε τηλεοπτική εκπομπή μίλησε για το συμβάν, αλλά και για την κρυοσυντήρηση ωαρίων που θέλει να κάνει.

Εξωτερική/ Εσωτερική φωτογραφία: NDPPHOTO