Δίκη Φιλιππίδη: «Ντροπή σου Ελπίδα για τα ψέματα που λες!» - "Κόλαφος" ο Σπύρος Μπιμπίλας

Καταιγιστικές οι εξελίξεις

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Δίκη Φιλιππίδη: «Ντροπή σου Ελπίδα για τα ψέματα που λες!» -

Η κατάθεση του Σπύρου Μπιμπίλα φαίνεται πως έχει φέρει τα πάνω κάτω αναφορικά με την δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη καθώς υπήρξε ένταση μέσα στην δικαστική αίθουσα (δείτε εδώ αναλυτικά τί είχε συμβεί εχθές 14/5).

Συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Πέμπτης (15/9) μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα» όπου προβάλλεται από την συχνότητα του ALPHA οι αποκαλύψεις για το τί συνέβη μεταξύ του Σπύρου Μπιμπίλα, Πέτρου Φιλιππίδη και της Ελπίδας Νίνου δείχνουν φανερά πως υπήρξε σύγκρουση μεταξύ τους.

Όλες οι πληροφορίες για την κατάθεση του Μπιμπίλα στη δίκη Φιλιππίδη

Ο Μπιμπίλας πέταξε λαχεία στη συνήγορο του κατηγορούμενου και αποχώρησε

Νέο επεισόδιο σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της δίκης του Πέτρου Φιλιππίδη, μετά την ένταση ανάμεσα στην Ελπίδα Νίνου, την Πηνελόπη Αναστασοπούλου και τον Δημήτρη Φιλιππίδη. Ο Σπύρος Μπιμπίλας έγινε έξαλλος για ακόμη μια φορά.

Συγκεκριμένα η συνήγορος υπεράσπισης του κατηγορουμένου ηθοποιού, Κική Πακιρτζίδου ενώ εξέταζε τον Πρόεδρο του ΣΕΗ, αμφισβήτησε την αμεροληψία του ως προς το πρόσωπο του Πέτρου Φιλιππίδη. Μάλιστα, προσκόμισε δημοσίευμα στο οποίο όπως δήλωσε, αναφέρεται πως είχε δηλώσει ότι ορθώς βρίσκεται στη φυλακή.

«Θέλετε να δείτε την αξιοπιστία μου;», είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας και έβγαλε από την τσέπη του λαχεία αποκαλύπτοντας πως την περασμένη Παρασκευή η συνήγορος τον είχε καλέσει σε συνάντηση στη Θεσσαλονίκη και του έκανε το τραπέζι.

«Μου παρήγγειλε φαγητά και γλυκά και στο τέλος μου αγόρασε και δύο λαχεία ενώ εγώ δεν ήθελα», έκανε γνωστό με την συνήγορο να του απαντάει πως τον κάλεσε για να του επισημάνει ότι παραβιάζεται το τεκμήριο αθωότητας του κ. Φιλιππίδη και ότι αυτό δεν είναι σωστό.

Με το που το άκουσε αυτό ο Σπύρος Μπιμπίλας της πέταξε τα λαχεία και αποχώρησε από την αίθουσα, με αποτέλεσμα η δίκη να διακοπεί.