''Δεν της έφταναν τα 12.000 που της έδινα'' - Ξεσπά ο Λάκης Γαβαλάς για την αντιδικία με την υπάλληλό του

Τον είχε κάνει ρεζίλι σε όλο το χωριό της

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
''Δεν της έφταναν τα 12.000 που της έδινα'' - Ξεσπά ο Λάκης Γαβαλάς για την αντιδικία με την υπάλληλό του

Καλεσμένος στο πλατό του «Πρωινού» ήταν ο γνωστός σχεδιαστής Λάκης Γαβαλάς που απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις που του έγιναν με το δικό του μοναδικό, γλαφυρό τρόπο. Μεταξύ αυτών ήταν και η δικαστική διαμάχη που έχει με μια πρώην υπάλληλό του την οποία κατηγορεί για αχαριστία, ενώ υποστηρίζει ότι τον εξέθετε στον περίγυρό της.

Ακόμα αναφέρθηκε και στην εμπειρία της φυλακής που τον έβγαλε ακόμα πιο δυνατό στη ζωή, ενώ και σε παλαιότερή του συνέντευξη, είχε αποκαλύψει τους λόγους που τον έκαναν να επιβιώσει και να συνεχίσει τη ζωή του μέσα και έξω από τη φυλακή, πράγμα που πολλοί δεν έχουν καταφέρει.

Οι αποκαλύψεις του Γαβαλά για τη δικαστική διαμάχη με την πρώην υπάλληλό του

Είπε λοιπόν όταν η κουβέντα έφτασε εκεί:

«Δεν ήρθε και πήρε πρόστιμο. Τη μήνυση την έκανα επειδή έπρεπε να αμυνθώ ως πρόεδρος της εταιρείας. Αυτή η γυναίκα ποτέ δεν έκανε meeting μαζί μου. Έχει τιμωρηθεί βέβαια από ένα πρόσωπο δικό της.

Δεν είναι δυνατόν αυτή η κυρία να πηγαίνει στο χωριό της και να λέει “πάρτε λίγες τσάντες, είναι από τον Γαβαλά τον βλάκα”. Δεν την έφταναν τα 12.000 που της έδινα. Είχε βάλει και τα τρία της παιδιά στην εταιρεία» είπε o γνωστός σχεδιαστής.

Έζησε πολύ δύσκολες ώρες μετά την απώλεια αγαπημένου του προσώπου

Πολύ δύσκολες ώρες περνά ο σχεδιαστής Λάκης Γαβαλάς, αφού έχασε ένα πολύ αγαπημένο του πρόσωπο. Ο λόγος για τη Βάσω Γεράκη μια γυναίκα που έμεναν στην ίδια γειτονιά και πέρασε πολλές και αξέχαστες στιγμές στο σπίτι της ως έφηβος. Ο ίδιος την αποχαιρέτησε με μια μακροσκελή του ανάρτηση, την οποία συνόδευσε με μια φωτογραφία όπου τον βλέπουμε φανερά δακρυσμένο.

Έγραψε στο λογαριασμό του στο Facebook ο σχεδιαστής:

«Καλησπέρα φίλοι μου. Ήταν Σεπτέμβριος του 1968 όταν στην γειτονιά που μεγάλωνα στον Κορυδαλλό, υπήρχε η πολυπληθής οικογένεια Γερακη, οπού στο σπίτι της Βάσως Γεράκη, μαζευόμασταν τις Κυριακές και βάζαμε Σαββόπουλο και χόρευα επι ώρες.. Αυτό γινόταν για πολλά χρόνια..

Η Βάσω ετοίμαζε υπέροχα φαγητά και γινόταν απίστευτο το πάρτι. Ήταν υπέροχα και αλησμόνητα... Σήμερα το πρωί έμαθα ότι η αγαπημένη Βάσω έφυγε για το ταξίδι το τελευταίο.. Nα ξεραν οι ουρανοί τι περιμένουν.. Καλό ταξίδι στο φως Βάσω μου αγαπημένη των εφηβικών μου χρόνων, να βρεις τον άνθρωπο σου τον άγιο που φτιάξατε μια τόσο όμορφη οικογένεια... Συλλυπητήρια στην οικογένεια, καλό παράδεισο».

H ανάρτηση του Λάκη Γαβαλά για την απώλεια της οικογενειακής του φίλης