Παντρεύεται ο Σώτηρης Τσαφούλιας; - Οι σχέσεις του με την πρώην σύζυγό του και την νυν σύντροφο Άννα Μενενάκου

Ευθύς όπως πάντα ο γνωστός σκηνοθέτης

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Παντρεύεται ο Σώτηρης Τσαφούλιας; - Οι σχέσεις του με την πρώην σύζυγό του και την νυν σύντροφο Άννα Μενενάκου

Στο πλατό της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» βρέθηκε σήμερα καλεσμένος ο Σωτήρης Τσαφούλιας, που συνηθίζει να κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Αυτή τη φορά έκανε μια εξαίρεση και αναφέρθηκε τόσο στη σχέση του με την πρώην σύζυγο και μητέρα των παιδιών του, όσο και στο ενδεχόμενο να παντρευτεί ξανά με τη σύντροφό του Άννα Μενενάκου.

Για την ίδια έχει εκφραστεί με τα πιο τρυφερά λόγια και στο παρελθόν, και το ζευγάρι φαίνεται να έχει βρει το λιμάνι του ο ένας στον άλλο. Λογικό άλλωστε, αφού δεν έχουμε συνηθίσει τον σκηνοθέτη σε τέτοιες εκφράσεις λατρείας, για την αγαπημένη του ωστόσο κάνει τις εξαιρέσεις του.

Οι αποκαλύψεις του Σωτήρη Τσαφούλια για την προσωπική του ζωή

Αναφορικά με τη σχέση που διατηρεί με τη μητέρα των παιδιών του δήλωσε:

«Δε φαντάζομαι πως αλλιώς θα μπορούσε να είναι τα πράγματα. Μου κάνει μεγάλη εντύπωση να βλέπω ζευγάρια που έχουν τελειώσει τον κοινό τους βίο να μη μιλιούνται ή να μισιούνται. Αν λες ότι μισείς την πρώην σου είναι σαν να λες ότι μισείς το 50% των παιδιών σου. Δεν έχει λογική. Πως θα μισήσω αν δε τα βρήκα σαν άνθρωπος; Θα μισήσω τη μάνα τους; Είναι σημαντικό να δείχνουμε στα παιδιά μας ότι η ευτυχία είναι επιλογή. είναι μονόδρομος.

Όσο για το ενδεχόμενο να κάνει και άλλα παιδιά ή να παντρευτεί με την σύντροφό του Άννα Μενενάκου, ο Σωτήρης Τσαφούλιας παρότι δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να γίνει κάτι τέτοιο εξήγησε πως για τον ίδιο, τα ρύζια, οι υπογραφές και οι τελετές δεν παίζουν κανέναν ρόλο αφού αισθάνονται έτσι κι αλλιώς οικογένεια.

Tι λέει η ίδια η Άννα Μενενάκου για τον σύντροφό της

Η Άννα Μενενάκου είχε βρεθείως καλεσμένη στην ίδια εκπομπή το πρωί της Τρίτης 24/5, και συνομιλώντας με την Μπέτυ Μαγγίρα προχώρησε σε αποκαλύψεις για την γνωριμία της με τον γνωστό σκηνοθέτη, Σωτήρη Τσαφούλια.

Η αγαπημένη ηθοποιός εξήγησε πως η πρώτη φορά που είδε τον, πλέον, σύζυγό της ήταν στα βραβεία για μία από τις ταινίες του, ωστόσο όσο κι αν είχε εντυπωσιαστεί δεν συνέβη τίποτα παραπάνω μεταξύ τους. Η σύνδεση έγινε μετά από πολλά χρόνια και από τότε είναι αχώριστοι Βέβαια, η ίδια ξεκαθαρίζει πως παρά τον δυνατό τους δέσιμο, η δουλειά της είναι εξίσου σημαντική και δεν θα την θυσίαζε για χάρη του.

«Η πρώτη γνωριμία έγινε στο θέατρο, τότε εγώ έπαιζα με τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη και είχε πάρει ο Βλαδίμηρος ένα βραβείο για την πρώτη ταινία του Σωτήρη, τον Κοινό Παρανομαστή. Εγώ εντυπωσιάστηκα όταν τον είδα, αλλά μετά ξεχάστηκε», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Μετά πέρασαν τα χρόνια και όταν κάναμε το «Δείπνο Ηλιθίων» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο ερχόταν. Δεν με θυμόταν από την πρώτη φορά. Ο Σωτήρης είναι ένας άνθρωπος που είναι πολύ στοχοπροσηλωμένος σε ό,τι κάνει. Μετά την πρεμιέρα, το 2018 σμίξαμε.

Έγινε ο πρώτος κύκλος της σειράς που δεν έπαιζα εγώ, ήμασταν στην αρχή. Δεν ήθελα πολλή εμπλοκή. Ο Σωτήρης είναι πολύ σημαντικό κομμάτι στη ζωή μου και δεν τον βάζω μπροστά από τη δουλειά».