Φουλ ερωτευμένος και ο Κώστας Αντετοκούνμπο - Καστανομάλλα με όμορφες καμπύλες το κορίτσι του νεαρού μπασκετμπολίστα

Βρήκε το άλλο του μισό και ο τρίτος της οικογένειας

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
kostas_ante13 - instagram
kostas_ante13 - instagram

Τα αδέρφια Αντετοκούνμπο ή αλλιώς Antetokunbros είναι αναμφίβολα στην επικαιρότητα, καθώς εντυπωσιάζουν με τις αθλητικές τους επιδόσεις. Και μπορεί ο Γιάννης να είναι ο star της οικογένειας, ωστόσο στην αποστολή της Εθνικής για το Eurobasket βρίσκονταν και ο Θανάσης, αλλά και ο Κώστας, που έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις μέχρι τον τραυματισμό του. Πέρα από μεγάλο ταλέντο, ο νεαρός έχει άλλο ένα λόγο για να είναι ευτυχισμένος και αυτός δεν είναι άλλος από το εντυπωσιακό κορίτσι του με την οποία είναι σε σχέση εδώ και δυόμιση χρόνια.

Του αξίζει άλλωστε η ευτυχία, αφού ο αδερφός του Γιάννης πέρα από μια τεράστια καριέρα στο NBA έχει φτιάξει μια πανέμορφη οικογένεια με την Μαράια και έχουν αποκτήσει και ένα αγοράκι. Έχει άλλωστε πλέον όλα τα μέσα για να τους παρέχει όσα χρειάζονται, σε αντίθεση με το ζόρικο παρελθόν του, κατά το οποίο ένιωθε τύψεις ακόμα και για το παραμικρό ποσό που χάλαγε για τον εαυτό του.

Αυτή είναι η εντυπωσιακή σύντροφος του Κώστα Αντετοκούνμπο

Πρόκειται για την Ντέμη Φιλιππάκου, που είναι γυμνάστρια και φυσικοθεραπεύτρια. Οι δυο τους είναι μαζί εδώ και 2,5 χρόνια και όπως λένε οι φήμες και το μονόπετρο στο χέρι της, ετοιμάζονται σύντομα να κάνουν το επόμενο βήμα.

Έτοιμοι να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας;

Σε παλαιότερο ρεπορτάζ της εφημερίδας, Real Life, αναφέρεται ότι ο Κώστας Αντετοκούνμπο και η Ντέμη έχουν ήδη συζητήσει το να γίνουν γονείς, αποκτώντας σύντομα τη δική τους οικογένεια.

Κάτι που δεν ήρθε ξαφνικά, αφού εδώ και λίγους μήνες, ένα όμορφο μονόπετρο κοσμεί το χέρι της Ντέμης του. Το ζευγάρι διανύει μια αρκετά καλή περίοδο για τη σχέση του. Όσο για το κορίτσι που έκλεψε την καρδιά του Κώστα Αντετοκούνμπο, η Ντέμη είναι γυμνάστρια και φυσικοθεραπεύτρια ενώ φαίνεται πως έχει όλα αυτά που αναζητούσε ο καλός της, πάνω σε μια γυναίκα.