Πόζαρε αγκαλιά με τις ανιψιές η Ελίνα Μπόμπα - Στη Μύκονο η αδερφή της Χριστίνας δυο μέρες πριν τη βάπτιση

Τους έχει αδυναμία και αυτό φαίνεται

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Την αδερφή της Χριστίνας Μπόμπα, Ελίνα την έχουμε δει πολλές φορές στο παρελθόν σε φωτογραφίες και κοινές του εμφανίσεις και όπως και η Χριστίνα είναι μια συγκλονιστικά όμορφη γυναίκα. Οι δύο αδερφές έχουν εξαιρετικές σχέσεις και φυσικά δε θα μπορούσε να μην έχει αδυναμία και στις ανιψιές της, οι οποίες βαπτίζονται σε δύο μέρες στη Μύκονο, για αυτό και βρέθηκε επί τούτου στο νησί.

Υπενθυμίζεται ότι οι δίδυμες Αριάνα και Φιλίππα βαπτίζονται στις δεκαεπτά Σεπτέμβρη με την Μπόμπα και τον Τανιμανίδη να τους ετοιμάζουν μια λαμπερή βάπτιση. Ήδη έχουν γίνει πολλές λεπτομέρειες γνωστές όπως το προσκλητήριο, αλλά και το ότι οι μικρές θα έχουν από τέσσερις νονούς, που είναι και γνωστά πρόσωπα.

Η φωτογραφία της Ελίνας Μπόμπα με τα διδυμάκια πριν τη βάπτισή τους

Και ενώ έχουν απομείνει μόνο δύο μέρες μέχρι την αναμενόμενη βάπτιση η αδερφή της Χριστίνας Μπόμπα και κουνιάδα του Σάκη Τανιμανίδη δε θα μπορούσε να λείπει από τη Μύκονο, εκεί όπου φωτογραφήθηκε αγκαλιά με τις μικρές Αριάνα και Φιλίππα.

Η Ελίνα Μπόμπα με τις ανιψιές της

Η στιγμή που ένα ολόκληρο μαγαζί ''χάζεψε'' από το χορό της

Η Χριστίνα Μπόμπα είναι ιδιαίτερα ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media καθώς απολαμβάνει να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της μιας και η γνωστή influencer πριν από λίγες βδομάδες ταξίδεψε μέχρι την Ισλανδία μαζί με τον αγαπημένο της, Σάκη Τανιμανίδη.

Μεταξύ άλλων, το βράδυ του Σαββάτου (3/9) το ερωτευμένο ζευγάρι μαζί με την αδερφή της Χριστίνας, Ελίνα τα "έσπασαν" σε βραδινή έξοδό τους. Μάλιστα, η αδερφή της Χριστίνας τα έδωσε όλα για όλα καθώς δεν δίστασε να χορέψει ένα απίθανο τσιφτετέλι με την Χριστίνα να τραβά βίντεο και να την αποθεώνει πίσω από την κάμερα.

Είχε να πάρει από την οικογένεια και η αδερφή Ελίνα, αφού όπως θα διαπιστώσετε και από τα πλάνα οι δυο αδερφές κάνουν συναγωνισμό στην ομορφιά.