Έτσι της έδειξε την αγάπη του - Το ιδιαίτερο ''διαμάντι'' που έδωσε ο Τανιμανίδης στη Μπόμπα στην Ισλανδία

Απόρησε και εκείνη με το μέγεθος

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Έτσι της έδειξε την αγάπη του - Το ιδιαίτερο ''διαμάντι'' που έδωσε ο Τανιμανίδης στη Μπόμπα στην Ισλανδία

Το οδοιπορικό στην παγωμένη Ισλανδία συνεχίζεται για τον Σάκη Τανιμανίδη και τη Χριστίνα Μπόμπα, που δεν παραλείπουν να μοιράζονται με τους followers τους την κάθε ξεχωριστή εμπειρία που ζουν μέσα στο καλοκαίρι στη βόρεια χώρα της Ευρώπης. Μάλιστα οι δυο τους τράβηξαν και ένα πολύ όμορφο βίντεο στο οποίο ο Τανιμανίδης θέλοντας να εκφράσει την αγάπη του της έδωσε ένα πολύ ιδιαίτερο και βαρύ διαμάντι.

Τα μαγευτικά σκηνικά φαίνεται να τους έχουν συναρπάσει ενώ φαίνεται να μη νιώθουν από τις πολικές θερμοκρασίες. Ο τολμηρός Word Party βούτηξε τις προάλλες και σε παγωμένο ποταμό, ενώ πέρα από τα χοντρά μπουφάν που τους είναι απαραίτητα, βρήκαν και το ιδανικό εστιατόριο στη χώρα, που φτιάχνει πιάτα από ένα και μοναδικό υλικό.

Το ''διαμάντι'' που χάρισε ο Τανιμανίδης στη Μπόμπα στην Ισλανδία

Οι δυο τους βρέθηκαν σε ένα μέρος που λέγεται Diamond Beach, στο οποίο συναντάς μεγάλα στρογγυλά και λαμπερά κομμάτια πάγου. Ο Τανιμανίδης της διάλεξε το πιο όμορφο για να της προσφέρει με την influencer να σχολιάζει:

Το παράκανε λίγο με το μέγεθος του διαμαντιού
… Μια παραλία γεμάτη διαμάντια (… από πάγο) με ταιριαστό όνομα #diamondbeach

Όλοι νόμιζαν ότι μένουν σε πολυτελέστατο ξενοδοχείο κι όμως έσφαλαν!

Μετά από πολλές εβδομάδες διαμονής στη Μύκονο η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης αποφάσισαν να εγκαταλείψουν για λίγο το νησί των ανέμων. Έτσι μετά το ταξίδι τους στη Χαλκιδική, βρίσκονται σε ένα μαγευτικό ταξίδι στην παγωμένη Ισλανδία, όπου φαίνεται από τις φωτογραφίες που μοιράζονται ότι περνούν παραμυθένιες στιγμές. Ωστόσο με σημερινό τους story αποκάλυψαν και το ''κατάλυμα'' στο οποίο μένουν και δεν είναι αυτό που θα φανταζόταν ο μέσος άνθρωπος...

Η απόφαση τους να ταξιδέψουν σε ένα τόσο μακρινό και παγωμένο μέρος μέσα στο κατακαλόκαιρο αιφνιδίασε πολλούς που απόρησαν με το γεγονός ότι προτιμούν το κρύο, τους σκούφους και τα μπουφάν αυτή την εποχή, ωστόσο ο άλλοτε World Party Τανιμανίδης που δε μασάει μπροστά σε κανένα προορισμό αποκάλυψε το λόγο που επέλεξαν τη Βόρεια χώρα της Ευρώπης.

Μέσω ενός story που δημοσίευσε ο Σάκης Τανιμανίδης στο προφίλ του, μας έδειξαν και το σπίτι όπου μένουν σε αυτό το ταξίδι. Κι αν θεωρούσατε πως πρόκειται για κάποιο πολυτελές ξενοδοχείο ή κάποιο εξίσου πολυτελές κατάλυμα πέσατε έξω.

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα μένουν στο ειδικά διαμορφωμένο βανάκι με το οποίο πραγματοποιούν το roadtrip τους.