Επέτειος γάμου για Ρέμο και Μπόσνιακ - Το συγκλονιστικό κολλητό νυφικό που φόρεσε 4 χρόνια πριν

Δεν έπαιρνε τα μάτια του από πάνω της

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Επέτειο γάμου έχουν σήμερα ο Αντώνης Ρέμος και η σύζυγός του Υβόννη Μπόσνιακ, που πέρα από τα χρόνια κοινού βίου έχουν στον απολογισμό τους και την υπέροχη κορούλα τους που λατρεύουν και οι δύο. Με αφορμή τη μέρα, η Μπόσνιακ δημοσίευσε μερικές άγνωστες προς το κοινό φωτογραφίες, που φανερώνει ότι ο γάμος τους ήταν πραγματικά παραμυθένιος. Ανάμεσα σε αυτές δε μπορούμε να μην ξεχωρίσουμε και το συγκλονιστικό νυφικό της που τόνιζε τέλεια τη σιλουέτα του μοντέλου.

Όπως θα δείτε και παρακάτω, ο Ρέμος δεν έπαιρνε τα μάτια του από πάνω της και φυσικά η φλόγα στη σχέση τους δεν έχει σβήσει. Οι δυο γυναίκες της ζωής του όπως αποκαλεί την ίδια και την κόρη τους, τον ακολουθούν και τον στηρίζουν παντού με τον ίδιο να μη διστάζει να τους αφιερώνει ακόμα και τραγούδια σε συναυλίες του.

Οι αδημοσίευτες φωτογραφίες από το γάμο του Ρέμου και της Μπόσνιακ

Με αφορμή την επέτειο το μοντέλο έγραψε στην ανάρτησή της στο Instagram:

«4 χρόνια πριν. Χαρούμενη σύζυγός, χαρούμενη ζωή», έγραψε στη λεζάντας των φωτογραφιών που δημοσίευσε, οι οποίες ήταν βγαλμένες από παραμύθι, σε ένα πανέμορφο μέρος.

Πέρα από την πανέμορφη τοποθεσία, ξεχωρίζει και το εντυπωσιακό φόρεμα της νύφης. Κλασικό λευκό, πλήρως εφαρμοστό για να τονίζει το αψεγάδιαστο κορμί της, ανοιχτό στην πλάτη και με λίγη ουρά. Ήταν τόσο όμορφη που και ο ίδιος ο Αντώνης Ρέμος δεν πίστευε στα μάτια του.

Σε παραμυθένιο τοπίο ο γάμος του Ρέμου και της Μπόσνιακ

Το συγκλονιστικό νυφικό που φόρεσε η Μπόσνιακ στο γάμο της

Ρέμος και Μπόσνιακ πανευτυχείς στον γάμο τους

Η σπάνια δημόσια ερωτική εξομολόγηση για τον Ρέμο

Την Υβόννη Μπόσνιακ είχε υποδεχτεί πριν καιρό η εκπομπή “Έλα χαμογέλα” η Σίσσυ Χρηστίδου και οι συνεργάτες της. Το μοντέλο έκανε μια σπάνια εξομολόγηση για τον Αντώνη Ρέμο!

Το γνωστό μοντέλο μίλησε για το νέο της επαγγελματικό βήμα με το “Style me Up” στο Open, ενώ μίλησε με τα πιο τρυφερά λόγια για τον σύζυγό της, τον Αντώνη Ρέμο.

«Πίστευα ότι θα είμαι αυστηρή. Θέλω να υπάρχει πρόγραμμα με το παιδί, τι ώρα θα φάει, τι ώρα θα κοιμηθεί… Αλλά όταν είσαι μανούλα, πώς να είσαι αυστηρή; Εγώ σίγουρα είμαι πιο αυστηρή απ’ ότι ο Αντώνης.

Ο Αντώνης δεν μπορεί να της χαλάσει χατίρι. Πραγματικά η σχέση τους είναι μαγική. Ο Αντώνης είναι πραγματικά υπέροχος μπαμπάς. Είμαι πολύ περήφανη και πολύ ευγνώμων που διάλεξα αυτόν τον άντρα και πραγματικά είναι τόσο καλός μπαμπάς.

Και ειδικά τώρα, μετά την καραντίνα, έχουμε “δέσει” ακόμα περισσότερο. Είναι υπέροχος και η μικρή έχει έρωτα με τον μπαμπά της, “τον μπαμπά θα παντρευτώ”, λέει», είπε η Υβόννη Μπόσνιακ.