''Δεν έχει καταλάβει ότι συνοδεύει μία σταρ'' - Απηύδησε η Νανά Παλαιτσάκη με τη στάση του Μπισμπίκη

Τον εγκαλεί να φερθεί ως αρμόζει

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Στην εκπομπή «Πρωινό» παραχώρησε σήμερα δηλώσεις η γνωστή δημοσιογράφος Νανά Παλαιτσάκη και στο στόχαστρό της βρέθηκε και ο Βασίλης Μπισμπίκης. Μεταξύ άλλων κατέκρινε την αντιμετώπισή του απέναντι στους δημοσιογράφους, καθώς την θεωρεί λάθος από τη στιγμή που συνοδεύει μία σταρ του βεληνεκούς της Δέσποινας Βανδή.

Αφορμή στάθηκε και η παρουσία του στην παράσταση Πέρσες του Αισχύλου στην Επίδαυρο, όπου είδαμε το ζευγάρι να μπαίνει από την πίσω πόρτα του θεάτρου και να αποφεύγει τους δημοσιογράφους, με τους ίδιους να φαίνονται αρκετά δυσαρεστημένοι στη συνέχεια, όπως μπορείτε να δείτε και στις αποκλειστικές φωτογραφίες που εξασφάλισε το youweekly.gr.

Κατηγορηματική η Νανά Παλαιτσάκη απέναντι στον Μπισμπίκη

Δήλωσε στο Πρωινό:

«Mιλάμε για την παράσταση Πέρσες. Κυνηγάνε τα τηλεοπτικά συνεργεία τον κύριο Μπισμπίκη και την κυρία Βανδή. Δεν με αφορούσε αυτό το κυνηγητό αλλά η παράσταση. Βλέπω δεκάδες δημοσιογράφους να έχουν περικυκλώσει το θέατρο και να κυνηγάνε έναν Μπισμπίκη και μια Βανδή, ο οποίος κ. Μπισμπίκης δεν έχει καταλάβει ότι συνοδεύει μία σταρ γιατί για τον μικρόκοσμο της Ελλάδας η Βανδή είναι σταρ».

«Άρα θα πρέπει ούτε να κυνηγιέται, ούτε να μην στέκεται, ούτε να μην αντιμετωπίζει τους δημοσιογράφους με ευγένεια. Διότι αν δεν υπήρχαν οι δημοσιογράφοι δεν θα είχε εισπράξει και εκείνος τα καλά της δημοσιότητας. Μην τρελαθούμε».

«Έχω συναντήσει τον Σπίλμπεργκ καλοκαίρι στην Κεφαλονιά και κάθισε ο άνθρωπος πριν φύγει, μπροστά στο αεροδρόμιο, να μου μιλήσιε για τα πάντα! Με απλότητα, με ειλικρίνεια, με ήθος, με καμία αλαζονεία. Και κλείνω την παρένθεση» συμπλήρωσε η Νανά Παλαιτσάκη.

Έχει παραδεχτεί ότι τον ενοχλεί η παρουσία των δημοσιογράφων

Ο Βασίλης Μπισμπίκης παραχώρησε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», η οποία προβλήθηκε την Πέμπτη 7/7. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τη σχέση του με την Δέσποινα Βανδή, αλλά τον γιο του. Αναφέρθηκε, επίσης, στην αντίδραση του στο σχολείο και τον στρατό, την αυτοκαταστροφή και τις εξαρτήσεις.

Για τα προσωπικά του ζωή, ο ηθοποιός δεν παρέλειψε να αναφέρει πως είναι καλά και δεν δίστασε να παραδεχθεί ότι ζει μία «φυσιολογική ζωή».

«Είμαι και εγώ ένας κανονικός άνθρωπος, όπως όλοι, θα κάνω τη ζωή μου, χωρίς τον φόβο του πως με βλέπουν οι άλλοι. Ποτέ δεν πούλησα κάτι διαφορετικό απ’ αυτό που είμαι, θα ανεβάσω φωτογραφίες, θα βγω έξω, θα φιληθώ σε ένα μπαρ, θα πάω στα μπουζούκια. Δεν θα ήθελα να ζω με το φόβο να βγω έξω και να σκέφτομαι μην με τραβήξουν μια φωτογραφία» και συμπλήρωσε σχετικά με τη σχέση του με τη Δέσποινα Βανδή.

«Το μόνο που με ενόχλησε ήταν, το κυνηγητό που γινόταν λίγο επιθετικά στην αρχή της σχέσης μας από τους φωτογράφους. Διαφορετικοί κόσμοι υπάρχουν, αλλά ο άνθρωπος, ο πυρήνας, το ζευγάρι μπορεί να ταυτίζεται και να είναι ένα πράγμα. Μπορεί δυο άνθρωποι να είναι ίδιοι, κι ας είναι ο ένας τραγουδιστής κι ο άλλος ηθοποιός, τις ίδιες ανησυχίες έχουμε & τις ιδίες ευαισθησίες για τη ζωή.

Η λάμψη της Δέσποινας δεν με τρόμαξε, είναι ένα λαμπερό πλάσμα, αλλά δεν με τρόμαξε, ίσα – ίσα με μαγνήτισε η λάμψη της. Στην αρχή με ζόρισε η δημοσιότητα της σχέσης μου με τη Δέσποινα και με αυτά που γράφτηκαν ή ειπωθήκαν σε κάποιες εκπομπές, που ήταν ανοησίες και ψέματα. Δημοσιογράφοι στην τηλεόραση ξεπέρασαν τα όρια και έγιναν σχεδόν χυδαίοι».