Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε τα ευχάριστα στην κάμερα της εκπομπής "Ποιος είναι πρωινιάτικα"

Η αποκάλυψη για τα τηλεοπτικά του βήματα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε τα ευχάριστα στην κάμερα της εκπομπής

Ο Γιώργος Λιανός έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους τις οποίες πρόβαλλε η εκπομπή "Ποιος είναι πρωινιάτικα" και σχολίασε τη φετινή τηλεοπτική σεζόν και το πως αναμένεται να διαμορφωθεί με τα projects που θα παρουσιάσει. Δεν δίστασε μάλιστα να ανακοινώσει, πως σύντομα θα ξεκινήσουν με το The Voice - δείτε ποιοι θα είναι οι κριτές.

Οι αποκαλύψεις του Γιώργου Λιανού για τα επαγγελματικά του

«Θα ξεκινήσουμε σύντομα τηλεοπτικά με το The Voice και την αγαπημένη τετράδα των coaches… Από ότι ξέρω θα είμαι στο All Star Survivor. Η μόνη δυσκολία του προγράμματος είναι το γεγονός πως θα πρέπει να λείπω τόσους μήνες αλλά είναι μια δουλειά που την έχω αγαπήσει» είπε ο Γιώργος Λιανός.

Και συνέχισε για τις φήμες που κυκλοφορούν ανά διαστήματα για άλλον παρουσιαστή για το Survivor: «Μία φορά ζορίστηκα γιατί είχα κάνει ένα ταξίδι 25 ώρες και με το που κατέβηκα με ρωτούσαν αυτό το πράγμα, οπότε ήταν λίγο άκυρο, της στιγμής. Αλλά εντάξει η δουλειά μας έχει πολλές εκπλήξεις. Η ενημέρωση που έχω μέχρι στιγμής, είναι ότι προχωράμε κανονικά».

«Χαμός από σειρές. Εμείς θα προσπαθήσουμε να φέρουμε ένα καλό αποτέλεσμα με το «υλικό» των παικτών που σχηματίζεται αυτήν τη στιγμή, το οποίο βολιδοσκοπεί η παραγωγή κι είναι πολύ καλό κατά τη γνώμη μου… Δεν συμφωνώ (ότι αυτά τα project κούρασαν)… Στο εξωτερικό παίζονται από 20 χρόνια και πάνω. Είναι ψυχαγωγικό πρόγραμμα κι η ψυχαγωγία πρέπει να είναι στη ζωή μας» πρόσθεσε ο Γιώργος Λιανός.

Η νικήτρια του περσινού The Voice κυκλοφόρησε το πρώτο της single

Η Άννα Αργυρού ξεκίνησε να ασχολείται με το τραγούδι τα τελευταία 5 χρόνια, κάνοντας παράλληλα μαθήματα φωνητικής. Το πρώτο της single με τίτλο «Λογική» σε pop ήχους μόλις κυκλοφόρησε από την Minos EMI, a Universal Music Company, και συνοδεύεται από ένα φρέσκο και καλοκαιρινό music video σε σκηνοθεσία του Γιάννη Παπαδάκου.

Για τις ανάγκες του βίντεο κλιπ, η Άννα Αργυρού και το σκηνοθετικό team βρέθηκαν στις πανέμορφες Ράχες Φθιώτιδας, ενώ την ίδια μέρα πραγματοποιήθηκαν και τα γυρίσματα για την αγγλική έκδοση του τραγουδιού “Give Me Love” που θα κυκλοφορήσει τον Ιούνιο.

Στο πλευρό της Άννας κατά τη διάρκεια των ηχογραφήσεων του τραγουδιού βρέθηκε ο μέντορας και coach της Σάκης Ρουβάς. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης αφιέρωσε πολλές ώρες στην Άννα, κατευθύνοντας και συμβουλεύοντας την πρωτοεμφανιζόμενη τραγουδίστρια για το πρώτο της single.

Τη μουσική και τους στίχους στο «Λογική» υπογράφουν οι Γιώργος Καλογεράκος & Daphne Lawrence, ένα team που τελευταία μας έχει χαρίσει μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της χρονιάς όπως οι «Αμαρτίες» της Αναστασίας και η «Στάχτη» της Άσπας.