«Επειδή μίλησα με το δικηγόρο...» - Οι αποκαλύψεις του Γιάννη Βαρδή για τη διαμάχη με την Πάολα

Τι συμβαίνει

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Στην εκπομπή Super Κατερίνα και την Έλενα Πολυκάρπου παραχώρησε συνέντευξη ο Γιάννης Βαρδής. Μεταξύ άλλων, ο τραγουδιστής απάντησε για το Survivor αλλά και τη δικαστική διαμάχη με την Πάολα.

Ο ίδιος βρίσκεται στα δικαστήρια εδώ και αρκετό καιρό με σκοπό να δικαιωθεί απέναντι σε συνθέτες που χρησιμοποιούν τα τραγούδια του πατέρα του με το δικό τους όνομα.

«Θα ήταν ωραίο να πήγαινα στο Survivor, θα ήμουν θετικός, το έχουμε συζητήσει με τον Γιώργο Λιανό. Ποτέ δεν ξέρεις! Η Νατάσα μου έχει πει… έφυγες! Δεν θα έκανα πλέον κάτι μόνιμο σε μπουζούκια, το έχω σταματήσει τα τελευταία 12 χρόνια. Τα τελευταία 12 χρόνια έχω κάνει μόνο δύο συνεργασίες, με τον Αντώνη Ρέμο και την Πάολα», είπε αρχικά για το Survivor.

Τι είπε ο Γιάννης Βαρδής για την Πάολα

«Επειδή μίλησα με το δικηγόρο πριν από 15 μέρες, περιμένουμε, είμαστε στην αναμονή, περιμένουμε να βγει η απόφαση. Έπρεπε να βάλω τα όριά μου σε συνθέτες που ήθελαν να γράφουν το όνομά τους σε τραγούδια που δεν τους ανήκουν. Δεν έχουμε μιλήσει με την Πάολα», είπε.

Η ανάρτηση του Γιάννη Βάρδη μετά την απόρριψη της αγωγής κατά Μαυρίδη - Σιγανού

Πριν 2 χρόνια ο Γιάννης Βαρδής είχε καταθέσει αγωγή στους δημιουργούς του τραγουδιού «Περαστική» της Πάολα, Τόνυ Μαυρίδη και Χριστόδουλου Σιγανού, καθώς υποστήριζε πως αντέγραψαν κομμάτι του πατέρα του, Αντώνη Βαρδή.

Ωστόσο, η αγωγή αυτή τελικά απορρίφθηκε, με την είδηση να την κάνει γνωστή ο Τόνυ Μαυριδής, μέσω μιας ανάρτησης του στους προσωπικούς του λογαριασμούς σε Facebook και Instagram.

Ο ίδιος έγραψε χαρακτηριστικά: «Με απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών ΑΠΕΡΡΙΦΘΗ η αγωγή του κ.Γιάννη Βαρδή εναντίον μου και του Χριστοδούλου Σιγανού.

Υπενθυμίζουμε ότι από την πρώτη στιγμή είχαμε δηλώσει και διαβεβαιώσει ότι δεν είχαμε καμία σχέση με αυτά που ο κ. Γιάννης Βαρδής υποστήριζε. Θεωρούμε ότι πλέον δεν υπάρχει λόγος να ασχοληθούμε άλλο με αυτή την υπόθεση που δεν υπήρχε λόγος να δημιουργηθεί».

Με απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών ΑΠΕΡΡΙΦΘΗ η αγωγή του κ.Γιάννη Βαρδή εναντίον μου και του...

Posted by Toni Mavridis on Saturday, September 4, 2021