Δολοφονία Γιάννη Μακρή: H Βικτώρια Καρύδα ζητά δικαίωση - Η οικογένεια αναμένει...

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η δολοφονία του Γιάννη Μακρή ο οποίος εκτελέστηκε έξω από το σπίτι του στη Βούλα, προκάλεσε τεράστια θλίψη και οργή στην οικογένειά του και συγκεκριμένα στην συζυγό του, Βικτώρια Καρύδα μετά την απώλειά του (δείτε πώς είναι σήμερα). Συγκεκριμένα, η δίκη ξεκινά και πάλι μετά από την αναβολή που προηγήθηκε τον χειμώνα.

Έτσι, το πρωί της Παρασκευής (16/9) ο συνήγορος της οικογένειας του δολοφονημένου Μακρή μίλησε ζωντανά στην εκπομπή «Happy Day» όπου ανέφερε χαρακτηριστικά πως έσχουν στρέψει την προσοχή τους στο να βρουν πληροφορίες προκειμένου να δικαιωθεί η οικογένεια.

Μάλιστα, το ενδιαφέρον στρέφεται στο πρόσωπο που φέρεται να έδωσε την εντολή στους δυο αυτούς ανθρώπους για να εκτελέσουν τον σύζυγο της Βικτώριας Καρύδα.

Όλες οι πληροφορίες για τη δολοφονία του Γιάννη Μακρή

«Κουράστηκα να είμαι δυνατή»

Η Βικτώρια Καρύδα παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα του Open Weekend, τις οποίες παρακολουθήσαμε την Κυριακή 8/5. Το μοντέλο μίλησε αρκετά στεναχωρημένη για τον πόλεμο που βρίσκεται αυτή την περίοδο η χώρα της και μάλιστα απέφυγε να σχολιάσει έντονα το γεγονός.

Τόνισε πως μετά τον θάνατο του άντρα της έχει περάσει πολλά και έχει ζοριστεί ψυχολογικά με αποτέλεσμα συχνά να κλαίει και στις κάμερες. Σε κάθε περίπτωση, δεν το βάζει κάτω καθώς τα παιδάκια της έχουν πλέον μόνο εκείνη και τη χρειάζονται.

«Έχω περάσει πάρα πολύ δύσκολα στη ζωή μου. Έχω χάσει τον άνθρωπό μου. Δεν βλέπω τηλεόραση καθόλου. Προσπαθώ να φτιάξω τη δική μου ψυχολογία. Δεν έχω καμία επαφή. Ξέρω ότι περνάνε πολύ δύσκολα στην Ουκρανία και δε θέλω καμία άλλη στεναχώρια. Παλεύω κι εγώ. Προσπαθώ να σταθώ στα πόδια μου. Είμαι πολύ δυνατή αλλά κουράστηκα να είμαι δυνατή. Θέλω να νιώθω αδύναμη» είπε η Βικτώρια Καρύδα.