«Είχα πολλά χρήματα στο πορτοφόλι» - Η αναφορά της Παγώνη μετά την κλοπή

«Τα έχω βάλει με τον εαυτό μου επειδή...»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
«Είχα πολλά χρήματα στο πορτοφόλι» - Η αναφορά της Παγώνη μετά την κλοπή

Στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας» παραχώρησε συνέντευξη η Ματίνα Παγώνη η οποία αναφέρθηκε για το γεγονός ότι έπεσε θύμα κλοπής καθώς κάποιος της πήρε το πορτοφόλι της από τη τσάντα της.

Οι δηλώσεις της Ματίνας Παγώνη

Συγκεκριμένα, η Πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών ανέφερε χαρακτηριστικά: «Τα έχω βάλει με τον εαυτό μου επειδή δεν κατάλαβα ότι είχα χάσει το πορτοφόλι μου. Δεν ξέρω αν μου το έκλεψαν, δεν ξέρω τι έγινε.

Αλλά όλοι μου είπαν ότι ούτε εκείνοι το κατάλαβαν, όταν τους έκλεψαν το πορτοφόλι. Αυτό όμως εμένα δεν με ενδιαφέρει και κάνω αυστηρή κριτική στον εαυτό μου γιατί δεν κατάλαβα τίποτα.

Βγήκα από το σούπερ μάρκετ και ήταν το πορτοφόλι μου στην τσάντα μου, δεν ξέρω τι έγινε. Η ευθύνη είναι όλη δική μου. Είχα πολλά χρήματα. Αυτό που με ενοχλεί είναι ότι τρέχω για ταυτότητες, δίπλωμα κλπ».

Το δελεαστικό χρηματικό ποσό που έχει δεχτεί η Ματίνα Παγώνη

Μπορεί να γνωστοποιήθηκε εχθές (14/9) πως η Ματίνα Παγώνη έπεσε θύμα κλοπής στο Χαλάνδρι, ωστόσο το πρωί της Πέμπτης (15/9) προλήθηκε μέσα από την εκπομπή, «Happy Day» η συνέντευξη που παραχώρησε η ίδια.

Μεταξύ άλλων, η ίδια αποκάλυψε πως πολλά από τα κανάλια τη διεκδικούν καθώς δεν είναι λίγες οι φορές που έχει εμφανιστεί κυριώς σε ενημερωτικές εκπομπές και έχει χαρίσει άπλετο γέλιο.

Συγκεκριμένα, η Ματίνα Παγώνη ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είναι αλήθεια ότι με διεκδικούν τα κανάλια. Δεν είναι ότι με αγαπάνε, κάνω νούμερα. Αυτές είναι οι αλήθειες. Έχω κάνει και πάνω από 20 και πάνω από 30, μην το ψάχνεις τώρα..

Ακόμα η ίδια απάντησε στο αν της έχει γίνει μόνιμη πρόταση από κανάλι με υψηλή αμοιβή: «Εννοείται. Δεν είμαι όμως τώρα εγώ για αυτά. Επειδή έτυχε να βγαίνουμε στην τηλεόραση, λόγω κορωνοϊού, δεν σημαίνει ότι εγώ μπορώ να κάνω την τηλεπαρουσιάστρια. Αυτά είναι αστεία. Το χρηματικό ποσό όμως ήταν πολύ δελεαστικό».