«Είναι δύσκολα! Έχω τον ελάχιστο μισθό των...» - Η δύσκολη οικονομική κατάσταση της Δήμητρας Λιάνη Παπανδρέου

«Η μισή σύνταξη έχει κοπεί γιατί την παίρνει η γνωστή κόρη...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Είναι δύσκολα! Έχω τον ελάχιστο μισθό των...» - Η δύσκολη οικονομική κατάσταση της Δήμητρας Λιάνη Παπανδρέου

Η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Πρωινό, όπου συνομίλησε με τους παρουσιαστές για τη ζωή της σήμερα. Αναφέρθηκε στην οικονομική της κατάσταση, αλλά κα στο θάνατο της σπουδαίας Ειρήνης Παππά - δείτε πότε θα γίνει η κηδεία της.

Η αποκάλυψη της Δήμητρας Λιάνη Παπανδρέου για τα οικονομικά της

«Είναι δύσκολα. Άστο… Το έχουμε πει πολλές φορές, είναι πολύ δύσκολα. Εξακολουθώ να έχω αυτόν τον ελάχιστο μισθό των 870 ευρώ. Η μισή σύνταξη έχει κοπεί γιατί την παίρνει η γνωστή κόρη Σουηδέζα, η οποία ζει στη Σουηδία και έχει απ’ όλα τα καλά. Εργάζεται, ζει με έναν άνδρα, έχει παιδί και παίρνει τη σύνταξη», είπε η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου.

Με συγκινητικά λόγια μίλησε και για το τηλεφώνημα που είχε δεχτεί από την Ειρήνη Παπά, παραμονή Πρωτοχρονιάς την περίοδο που ο Ανδρέας Παπανδρέου νοσηλευόταν.

Τι συνέβη με την περιουσία της

Το πρωί της Δευτέρας 25/10, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1 μετά τις πολύ δύσκολες ώρες που πέρασε,. Μέσα σε όλα η ίδια αναφέρθηκε για τα οικονομικά της προβλήματα ενώ από την άλλη η ίδια δεν δίστασε να αποκαλύψει το ποσό της σύνταξής της.

Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά πως «Δεν είμαι καλά οικονομικά. Είναι δύσκολα. Γιατί φρόντισε η οικογένεια Παπανδρέου να μου έχουν πάρει την μισή σύνταξη. Αυτή τη στιγμή παίρνω 870 ευρώ, γιατί η Νίμπλουμ παίρνει την μισή.

Τη Νίμπλουμ έφερε ο Γιώργος -γιατί διατηρεί πάρα πολύ καλή σχέση- στα σαράντα να παραστεί στο μνημόσυνο», είπε η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου και συνέχισε:

«Το ένα σπίτι έχει φύγει για πλειστηριασμό, το άλλο σπίτι νοικιάζεται και πάει στην εφορία γιατί είναι μεγάλο το χρέος και γιατί με κυνήγησαν πολιτικά. Όλα αυτά οφείλονται σε ένα σχέδιο εξόντωσης. Το έχει καταλάβει ο κόσμος πώς μου την έπεσαν μετά; Άγρια».