"Μετά το πρώτο διάστημα..." - Η αποκάλυψη της Οικονομάκου για την εγκυμοσύνη της Συνατσάκη

«Είναι μια πολύ γλυκιά περίοδος»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor

Δηλώσεις στις κάμερες παραχώρησε η Αθηνά Οικονομάκου με αφορμή την έξοδο της σε βραδινή εκδήλωση. Μεταξύ άλλων η ηθοποιός μίλησε και για την εγκυμοσύνη της φίλης και συνεργάτιδας της, Μαίρης Συνατσάκη (δείτε πόσο έχει μεγαλώσει η κοιλίτσα της).

Όπως αποκάλυψε ήταν από τους πρώτους που έμαθε για την εγκυμοσύνη της και πως χάρηκε πολύ γιατί ήταν κάτι που η ίδια το ήθελε.

Όσα είπε η Οικονομάκου για την εγκυμοσύνη της Συνατάκη

«Τηλεοπτικά δεν ξέρω αν θα προκύψει κάτι, προτεραιότητα έχει η οικογένειά μου σε αυτή τη φάση, επειδή τα παιδιά μου είναι σε μικρή ηλικία. Δεν δέχτηκα ποτέ πρόταση για το πρωινό του Star. Ακούγεται συνέχεια το όνομά μου για εκπομπές. Θα ξαναπήγαινα στο Masked Singer», είπε.

Και πρόσθεσε: «Είναι μια πολύ γλυκιά περίοδος, η Μαίρη το περνάει πολύ όμορφα. Ευτυχώς μετά το πρώτο διάστημα έχει μια πολύ εύκολη εγκυμοσύνη. Το ευχαριστιέται και η ίδια και νομίζω ήταν πολύ έτοιμη για όλο αυτό. Μου το είπε σχετικά πολύ νωρίς. Ήμουν από τους πρώτους γιατί ένιωσε μια ασφάλεια λόγω της δουλειάς ότι με κάποιο τρόπο μπορεί να την προστατεύσω στα project που είχαμε. Γνώριζα ότι ήθελε και χάρηκα μόλις έμαθα τα ευχάριστα».

Το απαράδεκτο μήνυμα που δέχτηκε η Συνατσάκη λίγο πριν γίνει μαμά

Έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στα social media διατηρεί η Μαίρη Συνατσάκη, η οποία καθημερινά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους στιγμές από την ζωή της και την περίοδο της εγκυμοσύνης που διανύει.

Ωστόσο, δεν είναι λίγες οι φορές που γίνεται αποδέκτρια αρνητικών σχολίων και μηνυμάτων, ωστόσο εκείνη δεν διστάζει να απαντά, όπως έγινε και τώρα. Συγκεκριμένα, με αφορμή την αντίδρασή της στον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ, δέχτηκε ένα προσβλητικό μήνυμα από έναν ακόλουθο της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Δεν ντρέπεσαι λίγο να χλευάζεις την βασίλισσα που πέθανε για την ηλικία της; Μας το παίζεις και φεμινίστρια και υπερασπίστρια των ανθρώπινων δικαιωμάτων. Σούργελο θέλεις να κάνεις και παιδί τρομάρα σου.

Ας τολμούσε όμως εσένα να σε θίξει κανείς που γίνεσαι μητέρα σε αρκετά προχωρημένη ηλικία θα έκανες μακροσκελή ανάρτηση με φανφάρες δικές σου να το παίξεις θιγμένη και να δείξεις πόσο κακός είναι ο κόσμος σήμερα ενώ εσύ είσαι η Αγία που τους υπερασπίζεσαι όλους. Ωραίο παιδί θα μεγαλώσεις…» έγραφε χαρακτηριστικά το μήνυμα που δέχτηκε και όπως αποκάλυψε κάτι τέτοιες συμπεριφορές είναι που την κάνουν να επισκέπτεται τον ψυχολόγο.

undefined

Το προσβλητικό μήνυμα που δέχτηκε λίγο η Μαίρη Συνατσάκη 2