Άφωνος ο Λιάγκας - Φανερά αδυνατισμένη και αγνώριστη η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου στο Πρωινό

«Αδυνάτισες! Στις ομορφιές σου»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άφωνος ο Λιάγκας - Φανερά αδυνατισμένη και αγνώριστη η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου στο Πρωινό

Η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Πρωινό παραχωρώντας μια από τις σπάνιες τηλεοπτικές της συνεντεύξεις (δείτε τι είπε). Οι δυο παρουσιαστές την υποδέχτηκαν με μεγάλη χαρά και με τα καλύτερα λόγια, ενώ ο Γιώργος Λιάγκας εντυπωσιάστηκε από την αλλαγή στην εμφάνιση της.

«Αδυνάτισες! Στις ομορφιές σου…», της είπε την ώρα που πήγαιναν να κάτσουν στο σαλόνι για να ξεκινήσει η συζήτηση τους.

Η αλλαγή στην εμφάνιση της Δήμητρας Λιάνη Παπανδρέου

Η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου έχει επιλέξει ειδικά τα τελευταία χρόνια να κρατά χαμηλό προφίλ από τα φώτα της δημοσιότητας και να μην απασχολεί με την προσωπική της ζωή (δείτε εδώ ποιος ήταν ο πατέρας της).

Τα "καρφιά" της για τη σχέση με τον Παπανδρέου

«Είμαι ο εαυτός μου. Δεν είμαι δήθεν. Μετά από τόσα χρόνια έχουν καταρρεύσει τα πάντα, επομένως, είμαι ο εαυτός μου. Αυτή είμαι. Έχω πονέσει πάρα πολύ. Έχω κακοποιηθεί από τα ΜΜΕ ως γυναίκα. Έφτιαξαν μια εικόνα που δεν είναι η Δήμητρα. Μια εικόνα εντελώς διαστρεβλωμένη, άσχημη, με όλα τα κακά του κόσμου.

Δεν είμαι η κακιά μάγισσα που εκμεταλλεύτηκε τα πάντα. Εκμεταλλεύτηκε τον Παπανδρέου, εκμεταλλεύτηκε το όνομά της… Παρουσίασαν την εικόνα μια γυναίκας που γδυνόταν, εύκολης. Ήμουν μια βαθιά σκεπτόμενη γυναίκα. μια γυναίκα που πιστεύει, μια γυναίκα που αγάπησε τον άντρα της σε μεγάλο βαθμό. Είναι από τις αγάπες που σου συμβαίνουν μια φορά στη ζωή σου, δεν μπορεί να σου ξανασυμβεί.

Έφαγα όση λάσπη μπορούσα να αντέξω. Το πολέμησα με τη βοήθεια του Θεού και είμαι εδώ σήμερα, υγιής, καλα». Δείτε την μαυροφορεμένη στον τάφο του αείμνηστου Ανδρέα Παπανδρέου.