«Ήταν κρυφά ερωτευμένος μαζί σου τότε» - Η Άννα Βίσση έφερε σε δύσκολη θέση την Ελένη Μενεγάκη με την αποκάλυψή της

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
«Ήταν κρυφά ερωτευμένος μαζί σου τότε» - Η Άννα Βίσση έφερε σε δύσκολη θέση την Ελένη Μενεγάκη με την αποκάλυψή της

Το μεσημέρι της Παρασκευής (16/9) η Άννα Βίσση μίλησε ζωντανά στην εκπομπή «Ελένη» όπου μίλησε για όλους και για όλα. Μεταξύ άλλων, η γνωστή τραγουδίστρια δεν δίστασε να κάνει μια αποκάλυψη on air όπου έκανε την Ελένη Μενεγάκη να κοκκινήσει για τα καλά.

Οι δηλώσεις της Άννας Βίσση στην εκπομπή, «Ελένη»

«Να σου πω κάτι Ελένη μου, κάθομαι εδώ σε αυτή την πισίνα. Θυμάσαι που είχαμε εκπομπή εδώ με τον Καρβέλα; Σε είχε τρελάνει ο Καρβέλας τότε. Πρέπει να ήταν και κρυφά ερωτευμένος μαζί σου».

Έτσι, η Ελένη Μενεγάκη δεν δίστασε να αναφέρει χαρακτηριστικά: «Σιγά ρε Άννα. Τι είναι αυτά που λες τώρα; Τι είναι αυτά που μου λες σήμερα; Σήμερα μου τα λες; Μετά από 25 χρόνια»;

Κοιτούσε την Βίσση και "έλιωνε" - Η ανάρτηση της Σοφίας Καρβέλα για τα γενέθλια του πατέρα της, Νίκου

Ο Νίκος Καρβέλα, την Πέμπτη 8/9, είχε τα γενέθλιά του και η κόρη που έχει αποκτήσει μαζί με την Άννα Βίσση, η οποία μίλησε πρόσφατα για το δεύτερο παιδί του πρώην της, Σοφία Καρβέλα, του ευχήθηκε με μία πολύ τρυφερή φωτογραφία από τα παιδικά της χρόνια. Πιο συγκεκριμένα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσίευσε μία φωτογραφία ολόκληρης της οικογένειας, τότε που ο καλλιτέχνης και η τραγουδίστρια ήταν αγνώριστοι, ενώ εκείνη ήταν απλώς ένα μικρό κοριτσάκι.

Δεν έγραψε πολλά, ωστόσο η εικόνα μιλάει από μόνη της και η αλήθεια είναι πως η αγάπη που έχουν οι γονείς της ακόμη κι αν έχουν χωρίσει εδώ και τόσα χρόνια, είναι ολοφάνερη σε αυτή την περίπτωση. Η Βίσση είχε πλούσια καστανά μαλλιά με μπούκλες, ενώ ο Καρβέλας είχε ίδια κοντά και, επίσης, καστανά μαλλιά και την ώρα του "κλικ" την κοιτούσε τρυφερά, κρατώντας στα χέρια του το παιδί τους, που χαμογελούσε πονηρά στον φακό.Νίκος Καρβέλας Σοφία Καρβέλα